LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-07-2011, 07:45 AM   #1
lopid
Member
 
Registered: Jun 2008
Posts: 145

Rep: Reputation: Disabled
Question Recent Mailcap Change?


After the new year I updated my -current to the latest, and now mutt doesn't recognise my mailcap setting for text/calendar attachments. In ~/.mailcap, I have

text/calendar;korganizer -m %s

and in mutt, .ics attachments are recognised as mime type text/calendar. It's always worked like that. Now, however, mutt is just paging the .ics attachment to the screen.

I've checked the content of all other mailcap files listed in mutt's mailcap path, and ~/.mailcap is the only one with an entry for text/calendar (in fact, ~/.mailcap is the only file in the path that exists). Mutt does recognise my image mime types (eg. image/jpeg;mutt_bgrun geeqie -t %s).

I can import the .ics attachment by hand by saving it to /tmp and running 'korganizer -m /tmp/file' manually. That takes a slight moment to respond (KDE bloat? :-)). When I try opening it from mutt, there is no delay before it pages the file, so I don't think it's even trying korganizer first.

I can't remember changing any configs recently, which is why I'm suspecting something in a recent Slackware update must have affected it.
 
Old 01-08-2011, 03:29 AM   #2
rg3
Member
 
Registered: Jul 2007
Distribution: Fedora
Posts: 527

Rep: Reputation: Disabled
I can't give you more specific information right now, but recently Mutt was updated from the stable 1.4 branch to the "experimental" 1.5 branch in -current. It may have something to do with your problem.
 
Old 01-09-2011, 07:49 AM   #3
lopid
Member
 
Registered: Jun 2008
Posts: 145

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I was already using 1.5 - compiled my own, then switched to the official Slackware one when it became available) - it was working then.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
/etc/mailcap formatting error TheOneKEA Debian 6 02-22-2007 07:55 AM
Rox and mailcap merchtemeagle Slackware 0 06-01-2006 07:28 PM
file mailcap prob... khuti2005 Linux - Newbie 0 10-13-2005 07:21 AM
/etc/mailcap not there nomad438 Slackware 3 07-05-2004 03:25 PM
recent installation Slackware/Suse change BIOS??? timsch75 Linux - Newbie 5 03-20-2004 12:17 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 09:32 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration