LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Partial System Breaks Down after upgrade to v10.1 (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/partial-system-breaks-down-after-upgrade-to-v10-1-a-299019/)

Manuel-H 03-08-2005 03:25 AM

Partial System Breaks Down after upgrade to v10.1 (SOLVED)
 
** POST NOTE: Found the bug, my php.ini was buggy, replaced one with distribution works **

I was happily using Slackware v10.0 (kernel 2.4.26) with squirrelmail 1.4.3a for a while. When I upgrade to v10.1 (kernel v2.4.29) with squirrelmail 1.4.4, the error starts coming up.

I have searched the net and did not find any cases close to this.
I am not even sure where to start to look for.

Program: phpMyAdmin 2.6.0-pl3 (with mysql-4.0.23a)
ERROR: Missing parameter: Array

Program: SquirrelMail 1.4.4
ERROR : Could not complete request.
Query: SUBSCRIBE "Array"
Reason Given: SUBSCRIBE failed: Already subscribed to mailbox Array

Scenario: (besides the above error)
- Email works fine, SMTP and POP
- MySQL works fine, command line and via current web applications
- Apache Server/Website also works fine

Can some expert guide me where should I start to check?

Thanks in advance.

Peacedog 03-09-2005 06:32 PM

I'm assuming this means your all sorted out.

Quote:

Partial System Breaks Down after upgrade to v10.1 (SOLVED) ( post #1)

** POST NOTE: Found the bug, my php.ini was buggy, replaced one with distribution works **
If not post back we'll try and help, if so, this post will take the thread off of the zero replies list.
good luck.


All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.