LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-22-2011, 04:09 PM   #1
ReaperX7
LQ Guru
 
Registered: Jul 2011
Location: California
Distribution: Slackware64-Current
Posts: 6,445
Blog Entries: 15

Rep: Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015Reputation: 2015
Question Network stops after loading X11+KDE


Okay this is a strange problem.

I can use the console to access the internet and network features, but after starting up X11 and KDE loads up, the Network suddenly just quits working totally.

I have an ASIX USB300 Network adapter and I'm currently using the WICD tool to manage my network.

The strange thing is, when I attempt to use the KDE Network Configuration Tool, it says it can not parse an XML file and my network connections are not available to the system. I can use WICD to create a static connection but it will not optain an IP address like the asix module isn't loaded or the network adapter isn't available.

Any help would be appreciated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] X11 hangs with NVIDIA driver when it stops!? X( el_b Linux - Software 2 09-27-2009 06:55 PM
Cannot start X11 after modifying xorg.conf. System stops booting up. glore2002 Slackware 13 09-12-2008 12:42 PM
boot stops at loading X11 after changing resolution in xorg drum Slackware - Installation 12 04-29-2008 04:40 AM
network problems causing KDE to hold while loading Yukanojo Linux - Wireless Networking 0 03-17-2004 09:37 PM
KDE Screen stops loading... Grim Reaper Linux - Software 3 12-30-2002 01:42 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration