LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-26-2015, 06:33 AM   #1
pchristy
Member
 
Registered: Oct 2012
Location: UK
Distribution: Slackware
Posts: 259

Rep: Reputation: Disabled
kmail broken by latest -current updates?


Yes, I know kmail isn't particularly robust, but I'm stuck with it for historic reasons!

Following the latest batch of updates, no folders were showing in the LH folder panel of kmail. Eventually my IMAP mail folders re-appeared, but the local folders (where my mail is archived) have vanished!

There is a new set of local folders showing - all empty! However, my .local/share/local-mail folder still exists, and has all my mail in it! For some reasons kmail just won't recognise it!

I'm stumped! Any ideas, anyone?

TIA,

--
Pete
 
Old 08-26-2015, 01:03 PM   #2
pchristy
Member
 
Registered: Oct 2012
Location: UK
Distribution: Slackware
Posts: 259

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Update:

For some reason, kmail isn't looking in the right place for the folders. It is looking in ~/.local/share/.local-mail.directory rather than in ~./local/share/local-mail, as it did previously. It keeps trying to create default folders in .local/share/.local-mail.directory, because it can't or won't find the ones in .local/share/local-mail, and I can't find any way of forcing it to look in the right place.

What has caused this change, and is there anyway to revert to previous behaviour?

Any ideas?

--
Pete

Last edited by pchristy; 08-26-2015 at 01:09 PM.
 
Old 08-26-2015, 01:36 PM   #3
pchristy
Member
 
Registered: Oct 2012
Location: UK
Distribution: Slackware
Posts: 259

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Update 2:

Finally gave up on trying to force Kmail to use the old folders, and copied the entire contents of my local-mail directory into .local-mail.directory! Normal service is now resumed (I hope!).

But I'd still like to know what caused this change. I probably ought to drop a note to Pat as well so that other users are made aware........

--
Pete
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken CVE links in latest security updates? FeyFre Slackware 2 03-27-2013 03:18 PM
xfce 4.10 and latest updates to current BCarey Slackware 7 07-16-2012 10:56 AM
[SOLVED] wicd broken after latest -current upgrade the_penguinator Slackware 2 06-29-2012 01:29 PM
Latest update to -Current has broken X - again! BobNutfield Slackware 18 02-07-2011 09:34 PM
Sax2 now broken after latest updates The PIT SUSE / openSUSE 5 09-10-2007 01:59 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 12:11 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration