LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-23-2004, 10:24 PM   #1
davidsrsb
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Distribution: Slackware 13.37 current
Posts: 770

Rep: Reputation: 33
kde3.3.2 sound problem


Using KDE3.3.2 and 2.4.28 kernel. CMI PCI souncard
When I reboot and log in as a user and run startx, the kde progress box comes up and the startup music starts to play. As it gets to "restoring session", 33% the sound stops. After that no sounds from any thing. Logout and restarting kde produces no sound at all

Login as root causes very distorted sound at the 33% point.
If I go to control centre and try to modify the sound server settings I get a kde hang that I can only get out of with ctrl-alt-bkspace
 
Old 12-23-2004, 10:52 PM   #2
davidsrsb
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Distribution: Slackware 13.37 current
Posts: 770

Original Poster
Rep: Reputation: 33
Deleting the .kde directory has fixed this
 
Old 12-24-2004, 01:51 AM   #3
Navaboy
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Southern California
Distribution: Slackware -current
Posts: 90

Rep: Reputation: 15
What do you fix it?
Can you Xplain in more detail?
 
Old 12-24-2004, 03:47 AM   #4
davidsrsb
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Distribution: Slackware 13.37 current
Posts: 770

Original Poster
Rep: Reputation: 33
It appears that upgrading the PC from KDE3.2 via 3.3.1 and then two versions of 3.3.2 has messed up the various KDE settings files which are in /home/username/.kde and /root/.kde.
Deleting the .kde directories makes kde start again from scratch.

I did try just deleting just knotifyrc (underneath .kde/share) which has been mentioned in a thread about 3.3.1, but that did not fix the problem
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SOUND in KDE3.3 on Slack 10.1 a1_pilot Linux - Software 2 03-05-2005 05:12 PM
sound with noise after upgrade to KDE3.2.2 micder Slackware 3 05-29-2004 04:33 PM
YANSP! KDE3.2, Kernel2.6 ... no sound pbhj Slackware 1 04-14-2004 01:32 PM
Puzzling static instead of sound under KDE3.2.1 CCMCGeek Linux - Hardware 0 04-04-2004 08:34 PM
KDE3 sound setup csDraco_ Slackware 4 05-10-2002 04:59 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration