LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-24-2004, 02:04 PM   #1
XPediTioN
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Illinois
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 305

Rep: Reputation: 30
gxine problem when switching to full screen


I finally got gxine working and I have another problem. When the DVD plays, and I go to View > Full Screen, the programs gets killed. Has anyone experienced the same thing? Is this a known bug or just for me. Do I need anything else that libdvdcss and libdvdread?
 
Old 06-24-2004, 02:18 PM   #2
keefaz
LQ Guru
 
Registered: Mar 2004
Distribution: Slackware
Posts: 6,552

Rep: Reputation: 872Reputation: 872Reputation: 872Reputation: 872Reputation: 872Reputation: 872Reputation: 872
No, it is your gxine that fails. libdvdcss and libdvdread have nothing to do with fullscreen.
cat /var/log/packages/libdvdcss.x.x and /var/log/packages/libdvdread.x.x and read package description to see for what they are usefull for read dvds.
 
Old 06-24-2004, 08:11 PM   #3
XPediTioN
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Illinois
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 305

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Thanks for the explanation but I wanna know why it fails. It's all installed ok. Has anyone seen this before?
 
Old 06-24-2004, 08:29 PM   #4
MunCH
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Australia
Distribution: Red Hat 9, Slackware
Posts: 79

Rep: Reputation: 15
Same thing happened to me, I uninstalled gxine and installed the xine frontend(I like the interface a lot better) and it works a treat, give it a try

http://prdownloads.sourceforge.net/x...-0.99.1.tar.gz

Good luck

MunCH
 
Old 06-24-2004, 11:05 PM   #5
gnu noob
Member
 
Registered: Mar 2003
Location: CA
Distribution: Manjaro
Posts: 146

Rep: Reputation: 16
I had the same experience, try totem or xine-ui, MPlayer is also a very good player.
 
Old 06-25-2004, 01:00 AM   #6
slackist
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Phuket
Distribution: Slackware 14.2 and Slackware Arm
Posts: 479

Rep: Reputation: 44
Yup, had the same thing happed to me, made a separate installation of XIne and everything is fine now.

mark
 
Old 06-25-2004, 01:25 AM   #7
Schrambo
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Western Australia
Distribution: Debian Slackware CentOS
Posts: 102

Rep: Reputation: 15
yeah again i'm another one who had this issue. And yes I did the same as most people, removed the gxine frontend and installed the default xine one. much better.

But hopefully in slack10 it'll fix this problem. can't wait for my DVD install verson to arrive
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Doom 3 'Full Screen' problem Psyddicus Linux - Games 5 11-05-2004 04:26 AM
Ogle Full-screen problem hand of fate Linux - Software 0 04-21-2004 07:34 PM
switching from gxine to realplayer Xris718 Linux - General 0 02-23-2004 11:41 AM
full screen display problem misophist Linux - General 0 09-02-2003 01:52 PM
Problem with mplayer full screen in Redhat 9 lakshan Linux - Software 3 08-05-2003 04:06 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 07:28 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration