LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Graphics not loading after upgrading to Slackware-Current (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/graphics-not-loading-after-upgrading-to-slackware-current-865242/)

guisome 02-26-2011 10:44 PM

Graphics not loading after upgrading to Slackware-Current
 
I've upgraded Slackware-13.1 I had installed to Slackware-Current using a local tree I had download with mirror-slackware-current.sh script, but when I rebooted I could not get the graphics to load. I think it's because I've also modified /etc/groups and add an username after audio: and video: group, but I forgot that and had to remove slackware from the machine.

Thanks for reading this!

Snark1994 02-27-2011 05:42 AM

When you say "I could not get the graphics to load", what exactly do you mean? Did you previously boot straight to 'graphics', but now it drops you to a terminal? If so, try typing 'startx' and see if you get errors. Also, looking in '/var/log/Xorg.0.log' might provide some hints :)

guisome 02-27-2011 08:47 PM

It didn't load the X after pressing startx, no errors but no graphics either with X.

Well, I've format the hard drive, but thanks for trying to help.

MarcosPauloBR 03-11-2011 10:33 AM

So, I did the same thing, upgrading to new Kernel and the KDM and XDM don't work...

Did you verify what was doing??

willysr 03-11-2011 10:43 AM

upgrade libXt to the latest one on today's update and it all should be fine


All times are GMT -5. The time now is 09:30 PM.