LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-15-2012, 12:31 AM   #1
flyer103
Member
 
Registered: Mar 2010
Location: Beijing, China
Distribution: Slackware
Posts: 41

Rep: Reputation: 1
FreeFontPath: FPE "unix/:7100" refcount is 2, should be 1; fixing.


I'm now using Slackware14.0 on my laptop. But I encountered a problem when using Xvfb on CentOS5.4 Server. Sorry for asking such a question here. I believe I can get help from you

I want to crawl webpage that includes AJAX and find selenium is a good solution for my situation. I write a python script and it can work on my laptop running Slackware14.0, but on the CentOS5.4 Server, it throwed some exception and I have found it was caused by the following problem.

After I typed these commands on CenOS5.4 Server:

Code:
$ Xvfb -fp /usr/share/X11/fonts/misc :100 -screen 0 7800x6400x24 &
$ export DSIPLAY=:100
$ firefox
I got this error message:

Quote:
FreeFontPath: FPE "unix/:7100" refcount is 2, should be 1; fixing.
And the terminal suspended here.
I found the same problem on stackoverflow http://stackoverflow.com/questions/7...ld-be-1-fixing
I have tried, but the same problem.

Please give me some tips on solving the problem.
Any advice is appreciated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xserver refcount is 2, should be 1; fixing. error kbutcher5 Arch 4 03-01-2009 08:14 PM
Can't startx; FreeFontPath: FPE log message tidiman07 Ubuntu 6 10-31-2008 05:03 AM
FreeFontPath refcount "error" kckienle Linux - Desktop 0 02-21-2007 07:00 PM
What is "unix/:7100" CollieJim Linux - General 2 01-24-2007 08:08 AM
"Could not init font path element""Unix /: 7100 removing from list/ zameer_india Linux - Networking 7 07-03-2006 06:11 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration