LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-25-2010, 08:09 PM   #1
mattydee
Member
 
Registered: Dec 2006
Location: Vancouver, BC
Distribution: Debian,Ubuntu,Slackware
Posts: 479

Rep: Reputation: 48
font problem on a fresh install of Slack 13


I installed slack 13 from disk 1, and then went ahead and installed the missing sets using slapt-get (t,tcl,x,xap and y). I skipped the kde and kdei sets.

When I start xfce, the fonts are all messed up as shown in the attachment.

What could be causing this?

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	font.png
Views:	52
Size:	130.4 KB
ID:	2575  
 
Old 01-26-2010, 01:31 PM   #2
Didier Spaier
LQ Addict
 
Registered: Nov 2008
Location: Paris, France
Distribution: Slint64-14.2.1 on Lenovo Thinkpad W520
Posts: 8,253

Rep: Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035Reputation: 3035
You probably miss some package.

I suggest you use slackpkg (instead of slapt-get) to install every not_yet_installed package but those included in kde and kdei sets.

1) uncomment one mirror in /etc/slackpkg/mirrors in. Be careful to use one matching your version *and* architecture.
2) edit /etc/slackpkg/slackpkg.conf to configure it to your taste
3) run in that order:
Code:
slackpkg update
slackpkg slackware # or slackpkg slackware64 if you run a 64 bit version
You will be presented with the list of all not yet installed packages. All you have to do is check the ones you'd like installed (or uncheck the ones you don't want, depending on slackpkg.conf settings) and click OK
 
Old 01-27-2010, 03:50 PM   #3
mattydee
Member
 
Registered: Dec 2006
Location: Vancouver, BC
Distribution: Debian,Ubuntu,Slackware
Posts: 479

Original Poster
Rep: Reputation: 48
I tried installing all packages using
slapt-get -install-set <set>
I did this with all sets excluding kde and kdei.

I will try using slackpkg.
Thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fresh Slack install, no internet!!! DragonM15 Linux - Networking 1 02-24-2006 12:34 AM
Slack 10 - No Sound After Fresh Install IamI Slackware 8 06-16-2005 08:30 PM
fresh slack 10.1 install (2.4.29) on a D915GEV MB coocoopuff Slackware 1 05-30-2005 12:41 PM
Fresh Slack 10 install, nvidia wrong kernel problem. csDraco_ Slackware 7 11-30-2004 07:41 PM
Slack 10, fresh install, mysqld start problem. jml75 Slackware 6 08-17-2004 09:26 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 11:30 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration