LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   flashplayer (firefox) doesn't load videos (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/flashplayer-firefox-doesnt-load-videos-802800/)

ripp3r 04-19-2010 03:18 AM

flashplayer (firefox) doesn't load videos
 
Hi guys,

I've a little trouble with flash player.

Everything worked fine until yesterday, but now when I open Firefox and I try to load a video, I simply get the black video. It's like it is loading but nothing appear and nothing happens! The page is loaded but the video is not shown :(

I changed anything, I tried to "reinstall" the .so flash plugin... but no luck :S

I also tried to start firefox from command line to see if there's something wrong but nothing...

It's like the loading time for the flash video is infinite...

Please help me


Thanks

brianL 04-19-2010 04:27 AM

Where is libflashplayer.so installed? It should be in /usr/lib64/mozilla/plugins.

ripp3r 04-19-2010 04:59 AM

Quote:

Originally Posted by brianL (Post 3940064)
Where is libflashplayer.so installed? It should be in /usr/lib64/mozilla/plugins.

it's there!

Code:

bash-3.1# locate libflashplayer.so
/usr/lib64/mozilla/plugins/libflashplayer.so
/usr/lib64/firefox-3.6/plugins/libflashplayer.so

I did anything! Just yesterday it worked!

ripp3r 04-19-2010 05:13 AM

Update:

When the page is loaded, if I right click on the video I got only 2 choices:

1 (not clickable) > "Movie not loaded..."
2 About Flash Player 10

Nobody knows how to troubleshot the first line? Movie not loaded???

In the terminal I don't have any error...

zytsef 04-19-2010 05:16 AM

Open firefox and check out Tools --> Add-ons --> Plugins. Make sure that flash is showing up there (shows up as "Shockwave Flash" on my machine). If it's there verify the version number and the plugin's capabilities by heading to this URL: http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html

If that checks properly then it probably isn't a flash problem (maybe your network connection or the site you're trying to get video from). If it doesn't check out then you may want to try reinstalling flash again (just to be doubly sure), then maybe try reinstalling firefox and flash again.

ripp3r 04-19-2010 05:17 AM

DAMN I'M SOOOOOOOO STUPID!

The problem was with my network, flash plugin was blocked by default... but last week I was on holiday so I forgot everything about work :)


Now it's working :)


thanks and sorry again


All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.