LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-07-2005, 01:14 PM   #1
duffmckagan
Senior Member
 
Registered: Feb 2005
Distribution: Cent OS 6.4
Posts: 1,163

Rep: Reputation: 49
Can Login to my ISP account, but Web Pages don't load.


I have an ISP account, that requires me to login before I can use the Internet Service.

Now, I have configured the Wonderful Slackware quite correctly, but, I can't open sites.

Seemed to have a DNS problem, when I recovered from the wrong nameserver entered.

But, even after checking the resolv.conf to hold the correct numbers, Internet isn't working here.

I have Ubuntu installed too, Internet works fine in Ubuntu.

Should I provide more details? If yes, what should be those?
 
Old 06-07-2005, 01:23 PM   #2
egag
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 2,721

Rep: Reputation: 52
so...the resolv.conf file has the same adress as in ubuntu ?
..and is the resolv.conf file readable for all ?
permissions should be rw-r--r-- .

egag
 
Old 06-07-2005, 01:32 PM   #3
duffmckagan
Senior Member
 
Registered: Feb 2005
Distribution: Cent OS 6.4
Posts: 1,163

Original Poster
Rep: Reputation: 49
Quote:
Originally posted by egag
so...the resolv.conf file has the same adress as in ubuntu ?
egag

Yes. I has the same address.

I think I should check it after every 2-3 minutes.

I have been reading a problem recently with the 2.6 kernel. It says that the resolv.conf DNS listings change automatically, and then Sites don't open and cause similar problems.

I will check that and add later.

Thanks for your time.
 
Old 06-10-2005, 03:02 AM   #4
duffmckagan
Senior Member
 
Registered: Feb 2005
Distribution: Cent OS 6.4
Posts: 1,163

Original Poster
Rep: Reputation: 49
No there is no such problem that I have mentioned.

I kept checking resolv.conf, but no the content wasn't changing anyway.

Still no internet in Slackware.

Ubuntu works fine.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot load web pages across LAN tp11235 Linux - Networking 10 06-25-2005 10:54 AM
Web pages load slow patisawsome Mandriva 1 02-25-2005 01:39 AM
Its taking forever to load web pages in Mandrake 10 Stevetgn Linux - Newbie 3 06-22-2004 02:58 PM
can't load web pages hvinelinux Mandriva 7 03-01-2004 08:27 PM
Modem Connects - Web Pages Don't Load. rvijay Linux - General 11 09-13-2003 07:34 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 10:48 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration