LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-12-2004, 04:20 PM   #1
Shako
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Somerset UK
Distribution: Slackware
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Browser very slow to load pages


Can anybody help, I'm running 9.1 with AMD duron 750 250mb memory and either KDE or Flux-box and find that pages take ages to load on either Mozilla or Galeon, by ages I mean about 5 times longer than on my win98 setup with a P3 450 and 128 mb using K-Meleon both using dial-up modems 56K.
 
Old 05-13-2004, 02:52 AM   #2
Cerbere
Member
 
Registered: Dec 2002
Location: California
Distribution: Slackware & LFS
Posts: 799

Rep: Reputation: 33
Welcome to LinuxQuestion, Shako.

It sounds like you may not have the best driver for your modem. I'd suggest going to this site and downloading the ScanModem script. It will probe for your modem and recommend which driver to use. You'll also find a lot of good info about setting up your modem at linmodems.org.

BTW it's a good idea to give as much info as you can when asking questions. For example, the output of the command 'lspci -v' would help readers here to help you with your modem.

Enjoy!
--- Cerbere

[edit] I just re-read your post and realized that you were comparing two different computers. Does your Slack computer have an internal modem? [/edit]

Last edited by Cerbere; 05-13-2004 at 02:54 AM.
 
Old 05-13-2004, 12:14 PM   #3
Shako
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Somerset UK
Distribution: Slackware
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Hi Cerbere thanks for your reply, I'm away from my linux box at the moment but I am using external modems on both setups allthough the linux box does have a win modem (lucent chip I seem to remember) Will download the scan modem script when I get to the box in a few hours I guess.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Konqueror in Debian: slow to load pages after upgrade pearman Linux - Software 5 07-21-2005 04:07 AM
network good, browser does not load pages oldgrouch Linux - Networking 2 06-20-2005 02:19 AM
Web pages load slow patisawsome Mandriva 1 02-25-2005 02:39 AM
Suse 9.2 - Firefox - SSL (browser doesn't load secure pages) jclement30 SUSE / openSUSE 7 02-15-2005 02:49 AM
browsers very very slow to load pages robinmckenzie Linux - Software 0 09-03-2003 05:41 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration