LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-12-2017, 12:06 AM   #1
Gumboherpy
Member
 
Registered: Mar 2013
Distribution: Slackware 14.2 Debian Stable
Posts: 49

Rep: Reputation: Disabled
Blank screen after Discord update.


Discord releases 0.0.2 and tries to make you update. I try downloading the tar.gz and launching the excecutible but it just shows a blank screen. Anyone else experiencing this?

Last edited by Gumboherpy; 08-12-2017 at 02:28 AM.
 
Old 08-12-2017, 12:11 AM   #2
Timothy Miller
Moderator
 
Registered: Feb 2003
Location: Arizona, USA
Distribution: Debian, Fedora & Arch mostly.
Posts: 2,513

Rep: Reputation: 690Reputation: 690Reputation: 690Reputation: 690Reputation: 690Reputation: 690
I've installed the update (.deb on 2 computers, .tar.gz on 1) without any issues.
 
Old 08-12-2017, 01:38 AM   #3
allend
Senior Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Melbourne
Distribution: Slackware-current
Posts: 4,663

Rep: Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541Reputation: 1541
According to this, libc++ (available from SBo) is required.
 
Old 08-12-2017, 01:52 AM   #4
willysr
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Jogja, Indonesia
Distribution: Slackware-Current
Posts: 3,676

Rep: Reputation: 979Reputation: 979Reputation: 979Reputation: 979Reputation: 979Reputation: 979Reputation: 979Reputation: 979
If you look at SBo, it has been updated to 0.0.2 and libc++ is now a hard dependency (commit)
 
Old 08-12-2017, 02:29 AM   #5
Gumboherpy
Member
 
Registered: Mar 2013
Distribution: Slackware 14.2 Debian Stable
Posts: 49

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I got it working now, the update and the libc++ install fixed it.
 
Old 10-20-2017, 06:49 PM   #6
lnxguy
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2004
Location: Texas
Distribution: Mandrake, Knoppix, SuSE
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
Thumbs down I have tried everything. Still just a grey screen...

I give up... What else can I do? I have up to date C++, I tried the post-install script, I reinstalled several times...

keVIn
 
Old 10-20-2017, 07:14 PM   #7
enorbet
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Virginia
Distribution: Slackware has beern Main OpSys for decades while testing others to keep up
Posts: 1,499

Rep: Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459Reputation: 1459
I posted a new thread in the "Linux" section on this problem because I've tried both .deb and tar.gz installs after the update of the working 0.0.1 was forced and failed with the exact same issue. It launches, sort of, but only creates a blank window. I tried this on Slackware, Manjaro and the previous LTS version of Ubuntu with the same results.

After searching around the problem exists on many distros with libc++ being the culprit with a common hangup on Clang. I didn't continue in Slackware since I don't relish the dozen or so dependencies for libc++ for a comm app. So for now I'm just using the browser version and grumbling about blobs that are incomplete from assuming everyone has auto-dependency resolution, when this is one good reason not to. It's way too much going on behind my back and/or way too much to have to do manually when there exists lesser of evils.

Last edited by enorbet; 10-20-2017 at 07:15 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 19. Update manager just sits there with a blank terminal screen Clived Fedora 3 12-15-2013 05:03 PM
[SOLVED] xorg-server-1.7.1 shows only blank screen after update from xorg-server-1.6.3 irmin Linux - Software 2 01-07-2010 12:23 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 02:56 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration