LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-06-2006, 05:03 PM   #1
hubabuba
Member
 
Registered: Jan 2002
Location: UK
Distribution: Slack 14.1
Posts: 193

Rep: Reputation: 30
After exiting Fluxbox I get: shmget (lowmem) error


Hello All!

I got a new, TFT, 19" monitor. Every time I exit Fluxbox(to get to full command line mode - linux), while using the new monitor, I get the following message:

Code:
(EE) RADEON(0): shmget (lowmem) error: Unknown error 999
My theory is that my video card (ATI Radeon 7200 64MB DDR VIVO) runs out of memory because it has to run at 24-bit 1280 x 1024 mode with the new 19" monitor because it is an old card with only 64MB. I never got the message when I was using my 17" CRT monitor, @ 24-bit 1024 x 768 setting.

Could this be the reason?

Thanks
 
Old 03-07-2006, 01:05 PM   #2
slightcrazed
Member
 
Registered: May 2003
Location: Lisbon Falls, Maine
Distribution: RH 8.0, 9.0, FC2 - 4, Slack 9.0 - 10.2, Knoppix 3.4 - 4.0, LFS,
Posts: 789

Rep: Reputation: 30
Possible solution???

http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=324030

Worth a shot. I don't think it's an issue with running out of memory; I would expect this to cause more apparent issues (like not being able to run at your given resolution/depth).

HTH

slight
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] shmget(lowmem) error: Unknown error 999 kaz2100 Linux - Software 1 10-26-2010 05:11 AM
Fluxbox error /usr/share/fluxbox/nls/en_GB/fluxbox.cat humbletech99 Debian 2 12-29-2005 11:16 AM
ATI Driver Installer exiting without error fcdev Debian 1 09-21-2005 11:48 AM
shell script q's (io, error exiting ) dave bean Programming 6 02-17-2005 02:24 AM
OpenBSD: exiting fluxbox issue sptchamp *BSD 2 01-07-2005 12:59 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration