LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   14.2 stable, post 14.2 current pulseAudio; Enlightenment;PA not restarting. (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/14-2-stable-post-14-2-current-pulseaudio%3B-enlightenment%3Bpa-not-restarting-4175631434/)

BW-userx 06-07-2018 11:46 AM

14.2 stable, post 14.2 current pulseAudio; Enlightenment;PA not restarting.
 
1 Attachment(s)
I've pretty much tried everything I can think of, get off the net to try and fix this. autospawn=yes is default set in client.conf I even added that line to pulseaudo.desktop in /etc/xdg/autostart. Modded my default.pa adding these two line at the bottom.
Code:

### Make some devices default
#set-default-sink output
#set-default-source input
set-default-source alsa_output.pci-0000_01_00.1.hdmi-stereo.monitor
set-default-sink alsa_output.pci-0000_00_1b.0.analog-stereo

to check this I just change a theme, E restarts, then I get that message from pulse, included in this post.

Slack does not run the server, the slack wiki is pre-14.2 on matters of pulse. this is taking place in stable, and current, just updated today before this posting, current.
pulseaudio --kill
start-pulseaudio-x11
Code:

$ ./restartpa
E: [pulseaudio] main.c: Failed to kill daemon: No such process
E: [pulseaudio] main.c: Daemon startup failed.

is what I am getting after it fails.

BW-userx 06-07-2018 08:24 PM

I got fed up and submitted to E, I just started the server. it seems to be working.


All times are GMT -5. The time now is 11:55 AM.