LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-23-2020, 10:55 PM   #1
dchmelik
Member
 
Registered: Nov 2008
Location: USA
Distribution: FreeBSD Unix, Slackware, FreeSlack GNU/Linux, OpenBSD Unix, FreeDOS
Posts: 462

Rep: Reputation: 51
Question HTML and now no BBCode?


I truly appreciate that now HTML is used in posts, but really, since the '00s I mostly use BBCode on such forums. Don't get me wrong: only HTML works for some things I'd like to post (Internet links predating 'HTTP://,' like 'NEWS://,' 'IRC://') but most forums disable HTML supposedly because of cracking/exploits, but mostly for things forums don't like: certain code/web-links forum software can't check so takes people to unwanted places, etc. I'd have paragraph break here but lately been forced to use HTML new-line/line-break command for paragraphs in all posts since earlier today (all my paragraphs ran together especially after quotes starting any re-edit for grammar/optimization... line-break fails there.) Left of my edit box says 'BB code is on;' 'HTML is off.' I don't know whether we ever had a choice, but HTML has actually been on for me though I don't see/recall anywhere I ever had that option...

Last edited by dchmelik; 05-23-2020 at 11:03 PM.
 
Old 05-24-2020, 01:01 AM   #2
scasey
Senior Member
 
Registered: Feb 2013
Location: Tucson, AZ, USA
Distribution: CentOS 7.8.2003
Posts: 4,826

Rep: Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763Reputation: 1763
Not sure where youíre editing your posts, but Iím not seeing html work here anywhere... <br>
 
Old 05-24-2020, 03:18 AM   #3
hazel
Senior Member
 
Registered: Mar 2016
Location: Harrow, UK
Distribution: LFS, AntiX, Slackware, OpenBSD
Posts: 4,329
Blog Entries: 11

Rep: Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449Reputation: 2449
I didn't even know you could use it. I have always used [url]___[/url] for my links.
 
Old 05-24-2020, 05:28 AM   #4
ondoho
LQ Addict
 
Registered: Dec 2013
Posts: 14,526
Blog Entries: 9

Rep: Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045
<a href="https://dt.iki.fi/">My Blog</a>
Nope, doesn't work.
 
Old 05-24-2020, 06:36 AM   #5
dchmelik
Member
 
Registered: Nov 2008
Location: USA
Distribution: FreeBSD Unix, Slackware, FreeSlack GNU/Linux, OpenBSD Unix, FreeDOS
Posts: 462

Original Poster
Rep: Reputation: 51
Quote:
Originally Posted by scasey View Post
Not sure where you’re editing your posts, but I’m not seeing html work here anywhere... <br>
All we have is LQ's editor, but I seem to have my plain-text new-lines back... hope it doesn't happen again unless chosen as an option...

Last edited by dchmelik; 05-24-2020 at 06:37 AM.
 
Old 05-25-2020, 01:06 AM   #6
ondoho
LQ Addict
 
Registered: Dec 2013
Posts: 14,526
Blog Entries: 9

Rep: Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045Reputation: 4045
Now that you mention newlines...
Not sure if that's what's happening to you, but I noticed that disabling 3rd-party javascript can mess up the layout of posts.
Typically happens with some addons (noscript, uMatrix etc.) when used too strictly.
My experience with LQ is: either disable ALL javascript, or allow ALL.
 
Old 05-30-2020, 02:13 AM   #7
Michael Uplawski
Member
 
Registered: Dec 2015
Location: Outside, most of the time.
Posts: 908
Blog Entries: 26

Rep: Reputation: 532Reputation: 532Reputation: 532Reputation: 532Reputation: 532Reputation: 532
Quote:
Originally Posted by ondoho View Post
My experience with LQ is: either disable ALL javascript, or allow ALL.
Allowing only linuxquestions.org and/or thequestionsnetwork.org appears to have no negative effect; neither disabling them, AFAIS.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IceCat and LinuxQuestions menus, BBcode not working. globetrotterdk LQ Suggestions & Feedback 8 02-13-2018 06:54 AM
[SOLVED] ack/sed, locate website address(s) in file and format in bbcode url thealmightyos Linux - Software 2 05-05-2015 10:37 AM
More smilies and bbcode support Arcane LQ Suggestions & Feedback 1 04-29-2014 10:31 AM
use BBCode in PHP script Boby Programming 2 08-22-2004 11:01 AM
BBCode and Smiley button issue revived... sewer_monkey LQ Suggestions & Feedback 2 06-27-2002 09:22 AM

LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback

All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration