LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat
User Name
Password
Red Hat This forum is for the discussion of Red Hat Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-04-2004, 01:45 PM   #1
soundengineer
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2004
Location: What Town Am I an today
Distribution: Red Hat 9
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
Red HAt install First timer...getting unusual errors???


I get it all loaded ok.. RED HAT 9
and it starts to get going..get past the boot loader....
and get this scrolling garbage...
www . audiohelix . com / mofbody / 100_2547.jpg

sorry about the spaces...it wont let me post a url till I have more posts...


dont know what it is.....

keeps scrolling and scrolling...
happens afetr I get thru all the basics telling me they have loaded...

Pentium 4 - 1.9ghz
ASUS P4b-266 Motherboard
512mb memory
Professional Musician Rack Style ATX case(standard 19" width with rack mount ears)
ATI Radeon 8500 Video Card With Dual Monitor Outputs
ATI TV wonder VE Video Capture/Tv Tuner Card
Linksys 10/100 PCI card
3 port 1394(Firewire) card
Cretive Labs Soundblaster Audio Card
4x4x24 CDRW (unsure about brand)
16x10x40CDRW (yamaha)
20gb Hard Drive - Maxtor
 
Old 06-04-2004, 02:12 PM   #2
oldyas
Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Bristol, UK
Distribution: SuSe
Posts: 53

Rep: Reputation: 15
It's hard to make out the error messages (..could you perhaps use a faster exposure?) but it appears to be reporting a page fault. This is a hardware error to do with faulty/poorly connected memory.

Do these errors occur during installation, or have you completed the install and are booting for the first time?
 
Old 06-04-2004, 02:14 PM   #3
soundengineer
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2004
Location: What Town Am I an today
Distribution: Red Hat 9
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: 0
finsished install... get it upon first boot
 
Old 06-04-2004, 09:40 PM   #4
oldyas
Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Bristol, UK
Distribution: SuSe
Posts: 53

Rep: Reputation: 15
Your bio says: "Distribution: None yet....cant get any of them to work!!!". How many have you tried? What was the last OS to run on this machine, and what has changed to it's hardware since then?

My inclination would be to remove everything except mainboard, mem, cpu, hard disc and yamaha cdrw, and then try again.

I haven't used Red Hat in several years, but as I say above, this looks to be a hardware fault.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NDisWrapper and Red Hat 9.0 Errors JamesProctor Linux - Wireless Networking 3 03-11-2005 08:46 AM
Timer software for Cybercafe running on Red Hat jibade Linux - Software 1 10-04-2004 12:42 AM
[SOLVED] errors after updating Red Hat 9.0 davynl Red Hat 6 08-29-2003 03:03 AM
Help :: Red Hat installation errors Jammie Linux - Newbie 8 10-06-2002 07:05 AM
Red hat installation errors Relfx Linux - Software 3 01-02-2002 09:58 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat

All times are GMT -5. The time now is 02:26 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration