LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat
User Name
Password
Red Hat This forum is for the discussion of Red Hat Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-14-2004, 02:01 PM   #1
brucep
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2004
Location: Seattle, Washington - US
Distribution: Redhat 9
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Exclamation new RH9 install will only load ICE even when selecting KDE or Gnome at login


On a brand new installation of RH9 I was having problems getting Xwindows to load with my video card (ATI Radeon All-in-wonder 9600) and LCD monitor (Princeton LCD19D).

It let me log in to a terminal session, so I went out to xfree86.org and got the latest version of xfree (making sure I downloaded the correct distro), and I installed it, telling it to overwrite all the config and setup files. Everything worked great, Xwindows loaded great, but when logging in it won't load Gnome or KDE even if I select that specifically from the session menu.

What does load is a window in the upper left that says "xsm:Default", and I have to click my mouse for it to place a window that is only a terminal window... in poking around it seems that it might be ICE that is running?

I really don't want to reinstall again unless I have to and am wondering if anyone can tell me how, or point me to docs that will tell me how to change my startup so I can have either KDE or Gnome load?


Thanks in advance.

Last edited by brucep; 04-14-2004 at 02:48 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automatically load up KDE login screen annihilate Slackware 15 05-27-2004 02:18 PM
RH9 does not play sound at after login in KDE and GNOME pasha Red Hat 7 10-19-2003 06:10 AM
gnome login problem on rh9 buraks78 Linux - Newbie 3 10-10-2003 09:53 PM
KDE/Gnome won't load on Debian install. Fewyn Linux - General 15 02-03-2003 02:00 AM
How 2 change from Gnome Login to KDE login Swene Linux - General 7 05-13-2002 12:44 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat

All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration