LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat
User Name
Password
Red Hat This forum is for the discussion of Red Hat Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-05-2011, 07:45 AM   #1
Saed.Abdu
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2011
Posts: 14

Rep: Reputation: Disabled
Exclamation insmod Error inserting `/lib/raid456.ko` -1 File Exist


insmod Error inserting `/lib/raid456.ko` -1 File Exist
hi every one ,
Wondering if any of you experienced this During "Centos5.6" Boot .. !

1)NOT USING MMCONFIG
2)insmod Error inserting `/lib/raid456.ko` -1 File Exist

Dell PowerEdge T110 with 4sata Controllers with Centos2.6.18-238.9.1.el5xen installed .


Code:
/boot on /dev/md0
/  on   /dev/md1
Regards
 
Old 06-07-2011, 06:12 AM   #2
JZL240I-U
Senior Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Germany
Distribution: openSuSE 42.1_64+Tumbleweed-KDE, Mint 17.3
Posts: 4,065

Rep: Reputation: Disabled
Might this be the error you get, when the functionality of raid456.ko is already compiled into the kernel?
 
Old 06-07-2011, 11:44 AM   #3
Saed.Abdu
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2011
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Code:
lsmod | grep -i raid
raid1                  56257  1 
dm_raid45              99529  0 
dm_message             36289  1 dm_raid45
dm_region_hash         46273  1 dm_raid45
dm_mem_cache           39489  1 dm_raid45
dm_log                 44993  3 dm_raid45,dm_region_hash,dm_mirror
dm_mod                101521  21 dm_multipath,dm_raid45,dm_snapshot,dm_zero,dm_mirror,dm_log
raid456               151137  1 
xor                    39377  1 raid456
i guess it already there , but duplicated ..
 
Old 06-08-2011, 02:08 AM   #4
JZL240I-U
Senior Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Germany
Distribution: openSuSE 42.1_64+Tumbleweed-KDE, Mint 17.3
Posts: 4,065

Rep: Reputation: Disabled
Ups. I see it only once ?

<edit> Oh, I see what you mean. You'll have to look for the config or rc file, which tries a second insertion... </edit>

Last edited by JZL240I-U; 06-08-2011 at 02:10 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
insmod: error inserting './hello.ko': -1 Invalid module format dipanmodi Linux - Embedded & Single-board computer 3 05-14-2011 03:44 PM
insmod: error inserting 'm2.ko': -1 Invalid parameters nikhil86 Programming 1 04-02-2008 09:26 PM
insmod: error inserting in 2.6 masg Linux - Newbie 3 03-15-2007 09:45 PM
insmod: error inserting 'new.ko': -1 Invalid module format hemk76 Programming 2 01-26-2005 11:52 AM
insmod: error inserting 'new.ko': -1 Invalid module format hemk76 Programming 2 01-24-2005 11:42 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Red Hat

All times are GMT -5. The time now is 02:42 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration