LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Projects > LinuxQuestions.org > Bug
User Name
Password

Notices


Reply Count Incorrect Issue Tools
issueid=151 04-18-2012 08:40 PM
Member
Reply Count Incorrect
Thread with 2 replies shows only 1 reply

This thread

http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-installation-40/slack-with-raid-10-a-938365/


shows "1" reply but there are two replies.

I was the last one replying to this thread which was just today. Selecting the reply number link shows 3 separate posts.

I closed and reopened browser (Firefox 3.6.17) but received the same results. I don't use a proxy server, at least not intentionally.

Perhaps I don't understand the reply count. I'm new to using the forum.

Tracy Tiger
Issue Details
Project LinuxQuestions.org
Category Forums
Status Fixed
Priority Unknown
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

04-18-2012 10:13 PM
root
 
This has been corrected. Thanks for the heads up.

--jeremy
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

  



All times are GMT -5. The time now is 05:53 PM.

Main Menu
Advertisement
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration