LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Projects > LinuxQuestions.org > Bug
User Name
Password

Notices


Formatting text with [font="courier new"] doesn't work (once) Issue Tools
issueid=109 11-18-2010 02:19 AM
Senior Member
Formatting text with [font="courier new"] doesn't work (once)
I posted the output of "ls -la" and wanted no proportional font.

Usually it does work, so I don't understand what I did wrong here :scratch:

http://www.linuxquestions.org/questi...2/#post4162748

See the last quoted text box, it is displayed as Arial on my screen although it has the [font="courier new"] tag. This is on Firefox 3.6.12.

Thanks and have a nice day.
Issue Details
Project LinuxQuestions.org
Category Unknown
Status Not a Bug
Priority Unknown
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 1
Assigned Users (none)
Tags (none)

11-18-2010 10:10 AM
root
 
The linked post is rendering correctly for me at this time - did you change anything since opening this bug report?

--jeremy
Reply
11-19-2010 01:12 AM
Senior Member
 
No I didn't and it still renders with Arial in Firefox. I tried IExplorer, there it is okay. Probably some internal glitch in FF, please discard this "bug" and thank you.
Reply
11-19-2010 01:16 AM
Senior Member
 
No glitch, the check box to allow sites their own fonts was not activated. Sorry for the fuss.
Reply
11-19-2010 09:55 AM
root
 
Thanks for the update, closing.

--jeremy
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

  



All times are GMT -5. The time now is 06:08 PM.

Main Menu
Advertisement
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration