LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Password
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-08-2005, 12:11 AM   #1
fatenabu
Member
 
Registered: Sep 2004
Posts: 131

Rep: Reputation: 15
Question Has this ever happend? Load Error


Hello,
Me again.. No one seems to help here are the tech specs of m pc. It is a P4 2.1 GHZ GeForce FX 256Meg Video card, Santa Cruz Turtle Beach 5.1 and finally it has 768 megs of RAM. I am not sure why the offical will not load correctly. It goes through all of the start up process. I am putting it on an older 10 Gig hard drive. Dual booting it wih WinXP. LILO works great it goes through all of the stuff I even did the interactive start up and stuff it still did not work. This is quite frustrating I was looking foward to using this OS. It gets to the point where the login screen is suppose to load up but I just get a mouse pointer with the Blue Mandrake 10.1 official background that is blue. I get no error messages and the computer is not locked up. I can still move the mouse pointer but no login box and I can not use the command Alt+f1 to bring up the login box.. I do not have it set to auto login right now at first I though that was a problem so I reinstalled the OS and didn't choose that option. I need some help guy.. I hate to be annoying but This is bothering me. I hate windows and would like to get my 10.1 to work well enough for I can stop using it and use wine/cedega to run everything..

Thanks,

Dustin
 
Old 09-08-2005, 01:52 AM   #2
tkedwards
Senior Member
 
Registered: Aug 2004
Location: Munich, Germany
Distribution: Opensuse 11.2
Posts: 1,549

Rep: Reputation: 52
Try ctrl+alt+f1 that should get you into a command prompt login. See if you can login.

Also try checking the md5sums of the iso files you downloaded - often weird problems like this are caused by installing of corrupted media.
 
Old 09-08-2005, 11:36 AM   #3
fatenabu
Member
 
Registered: Sep 2004
Posts: 131

Original Poster
Rep: Reputation: 15
No keyboard commands worked, I gave up and installed the Fedora Core I had laying around from my Operating Systems class. Getting Fedora Core 3 right now. After trying several things even bring up the command prompt login I gave up. The ISO i downloaded was from here..It was the DVD ISO. I wonder if it has to do with it being the DVD version. My community version was the 3 disc one. I hope the fedora core 3 dvd version screws up too..

Ta ta,

Dustin
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what happend to kde? ginda Linux - Newbie 2 03-25-2005 06:55 PM
what happend to my motherboard? linuxistan Linux - Networking 3 11-05-2004 11:38 PM
Mozilla, What happend? BajaNick General 4 08-19-2004 09:56 PM
firewall error? couldn't load target "accept ...ipt_accept? error piratebiter Linux - Security 1 09-19-2003 05:37 PM
What Happend dkc_ace Linux - Hardware 1 05-13-2003 03:05 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva

All times are GMT -5. The time now is 11:06 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration