View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.


  Search this Thread
Old 12-05-2005, 03:28 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Dec 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
eth0 - eth9 devices getting clobbered

Running Mandrake 8.2 on an IBM Thinkpad. On reboot the eth
devices get clobbered and modprobe hangs forever. Can anyone
suplly me with the major/minor number of these devices so I
can recreate them? Can anyone shed light on why this is happening. Thanks ...............................
Old 12-08-2005, 02:37 AM   #2
Registered: Mar 2004
Location: midwest
Distribution: Mandriva 2007
Posts: 83

Rep: Reputation: 15
What your telling me is that your network cards (nics) are takeing a long time to config on boot up. You mention in the header eth0 - eth9. How many nics do you have installed?


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using mknod to restore clobbered devices Woodsman Slackware 2 11-24-2005 07:02 PM
SUSE 9.2 eth0 "Waiting for mandatory devices..." DHCP problems ozric Linux - Hardware 2 03-29-2005 01:07 PM
Memory clobbered error zhejunli Programming 2 01-12-2005 04:28 AM
Bcast ever different on two eth0:* devices? cormander Linux - Networking 2 01-05-2005 06:25 AM
Clobbered MBR ? rovoreed Linux - Software 5 10-26-2001 12:49 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:12 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration