LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Password
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-28-2004, 01:33 AM   #1
raysr
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: WA State
Distribution: Ubuntu 13.04
Posts: 727

Rep: Reputation: 31
Connects but no web page


OS-AMD Athlon XP2300+, 2G pros., 512 M RAM, 40 G hdd. I noticed Mozilla wasn't starting so I tried Opera only to find out I was connecting but was getting no web page. XP/MDK 9.2 dual boot. Went through full diagnosis w/manufacturer on XP side. If you tell them you have Linux also you get "We don't support Linux". So, I first noticed this on MDK and found the problem existed on XP too. The final solution by manufacturer was total restore. Is this a Linux issue or Windows? I sure don't want to have to redo everything, any ideas??
 
Old 04-28-2004, 04:09 AM   #2
dopefish
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Northcliffe, WA
Distribution: Slackware 12.0
Posts: 481

Rep: Reputation: 30
Do pages load with other browsers on linux or xp?
Have you put any proxy settings into browsers that do work?
 
Old 04-28-2004, 10:48 AM   #3
raysr
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: WA State
Distribution: Ubuntu 13.04
Posts: 727

Original Poster
Rep: Reputation: 31
This morning I got up and it fixed itself. I don't have a clue what made it do that except there was a severe storm where my isp's computer is located. But my other computer was unaffected. I never tried Konquerer, but Opera and Mozilla on the Linux side wouldn't work and IE, Opera and Mozilla on the XP side wouldn't work. Thanks for the reply.
 
Old 04-28-2004, 10:52 AM   #4
equinox
Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 846

Rep: Reputation: 30
are you sure it wasn't a problem with your ISP? I've seen that before where you're connected to the net but no matter what you do you aren't able to send or receive any data... you shoulda tried something else like opening irc or something, maybe it wasn't just specific to web browsing.
 
Old 04-28-2004, 06:20 PM   #5
raysr
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: WA State
Distribution: Ubuntu 13.04
Posts: 727

Original Poster
Rep: Reputation: 31
It must have been, but my other box was unaffected.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant make web server run my local web page... Nik0s Linux - Newbie 22 10-08-2006 10:30 PM
Suse Linux 6.2 modem connects, but can't browse web sclem Linux - Newbie 2 01-18-2005 04:24 PM
Modem connects, but that's it, no web dhughes Linux - Networking 4 11-16-2003 04:09 PM
Modem Connects - Web Pages Don't Load. rvijay Linux - General 11 09-13-2003 07:34 AM
Jerky mouse when web browsers download web page stodge Linux - Software 1 07-08-2003 10:29 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva

All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration