LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Password
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-06-2004, 08:12 PM   #1
m_a_b
Member
 
Registered: Aug 2003
Distribution: Ubuntu 6.10 Edgy
Posts: 90

Rep: Reputation: 15
Apache and Coldfusion


I'm having a problem getting Coldfusion to serve pages. I installed ADVX, mysql, tomcat, and php and have them all working. I also installed Coldfusion, and it is running, but not serving pages. When I try to go to a cfm file, it tries to download the file. I have been searching through the httpd2.conf, commonhttpd.conf, apache-mime.types, and the conf.d folder and cannot find anything about coldfusion. So, I am guessing that is my problem.

I also tried going to http://localhost:8500/ but it says the connection is refused.

So my question is, do you all think that the AddType stuff is my problem? And if so, how do I set that up?

I was trying to go off the php "70_mod_php.conf file for ideas, but I'm not sure where to even start. I am still new to Linux and even newer to trying to run a webserver, but I need to get this working for a project I am working on in school.
 
Old 09-02-2006, 08:53 PM   #2
jkzfixme
Member
 
Registered: Sep 2006
Location: Orange County, NY
Distribution: Ubuntu, Solaris, Android
Posts: 329
Blog Entries: 21

Rep: Reputation: 52
cold fusion isnt linked to apache

I have not found out how to do this under mandrake however i just found an article here at daveshucks website
that got it going under ubuntu without a hassle
being a dedicated mandrake user since 5.0 I changed because of this issue and have no regrets check it out
- JKZfixme
 
Old 09-11-2006, 02:13 PM   #3
nuro305
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: New Mexico
Distribution: FC4, SuSE 9.3 Pro, SuSE 10.1, SLED 10 SDK
Posts: 128

Rep: Reputation: 15
You didn't mention which version of ColdFusion your installing but from your (httpd2.conf) file mentioned I think you'r using Apache 2.0 or 2.2.

Your problem is the "Connector" script in ColdFusion not working. See the ColdFusion site for specific information on your version:
http://www.adobe.com/cfusion/knowled...fm?id=tn_18340
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ColdFusion editor metalaid Linux - Software 6 02-13-2009 12:32 PM
Coldfusion breaks Apache zomega42 Linux - Software 1 08-10-2006 04:07 PM
Apache w/ColdFusion MX - Can't open CF Administrator Locura Linux - Software 1 01-10-2005 05:08 PM
Fedora RC2 and Coldfusion MX 6.1 woonaks Linux - Software 0 08-08-2004 04:35 PM
Apache 2.0.40 and ColdFusion MX Problem funaroma Linux - Newbie 4 08-08-2004 10:56 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva

All times are GMT -5. The time now is 09:30 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration