LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-22-2005, 05:31 AM   #1
masand
LQ Guru
 
Registered: May 2003
Location: INDIA
Distribution: Ubuntu, Solaris,CentOS
Posts: 5,522

Rep: Reputation: 58
smileys in reviews


hi

i just noticed that smilyes do not work in reviews

i am getting a "cool :" instead if in my reviews

regards
 
Old 04-22-2005, 04:40 PM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 12,787

Rep: Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571
This has been fixed. Thanks for the bug report.

--jeremy
 
Old 04-23-2005, 10:09 AM   #3
masand
LQ Guru
 
Registered: May 2003
Location: INDIA
Distribution: Ubuntu, Solaris,CentOS
Posts: 5,522

Original Poster
Rep: Reputation: 58
that was really fast

also now i am facing anothe problem with the search feature ,it is giving me this error

---------
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/linuxquestions/questions/search.php on line 682

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/linuxquestions/questions/search.php on line 685

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/linuxquestions/questions/search.php on line 698

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/linuxquestions/questions/search.php on line 705
---------

maybe this is a temporary problem, i will try this later also

regards
 
Old 04-23-2005, 10:44 AM   #4
Capricorn180
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2005
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Yeah I'm getting the same thing using Konqueror and Firefox ... Any news on this ??? assuming server issue or something ...
 
Old 04-23-2005, 11:17 AM   #5
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 12,787

Rep: Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571Reputation: 3571
It is a server problem. I'll be posting updates to the following thread.

http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=316373

--jeremy
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Book Reviews thorn168 LQ Suggestions & Feedback 2 03-04-2005 09:44 PM
alphabetize reviews Present LQ Suggestions & Feedback 2 01-09-2005 07:50 PM
Reviews ? heema Linare 20 09-14-2004 08:56 PM
Software Reviews Gomi LQ Suggestions & Feedback 10 09-06-2004 03:59 PM
smileys LinuxLala General 11 12-07-2003 07:42 PM

LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback

All times are GMT -5. The time now is 08:17 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration