LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-22-2003, 01:52 PM   #1
MasterC
LQ Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 69
Site acting "funny" with certain images/links


I don't know if it's just my browser or the site, but when I am responding to messages the lower part of the quick reply is invisible. Meaning that as I'm typing the reply, the last line until it returns I cannot see the characters, but I can see the cursor moving along as the letters flow.

The other thing is that occasionally when I hover over some of the images such as the buttons below a user's post for their profile, email and such, the images will turn into black or colorful squares, each as I just glide the mouse across them.

I don't see this happening elsewhere on the net, however I don't frequent anywhere else long enough to find out either

My browser is Galeon 1.2.5 running on Slackware 8.1 A few others have off handedly mentioned Firebird not showing the "New Thread" button at times, and they've had to switch to another browser.

These things are very tedious and really aren't that big of a bother (other than the reply disappearing act) so I thought I'd just mention it. It's more likely my browser anyway.

Cool
 
Old 09-23-2003, 09:22 AM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 13,407

Rep: Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980Reputation: 3980
Does this happen to anyone else? If so what browser?

--jeremy
 
Old 09-23-2003, 09:40 AM   #3
green_dragon37
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Lower Alabama
Distribution: Slackware, OpenBSD 3.9
Posts: 344

Rep: Reputation: 31
I've seen it on many occasions with Mozilla 1.0.1 on RedHat 8. Only, the quick reply is not what disappears, but instead some of the text from posts. I also get the funny looking buttons.

Ian
 
Old 09-23-2003, 09:50 AM   #4
crashmeister
Senior Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: t2 - trying to anyway
Posts: 2,541

Rep: Reputation: 47
Had trouble yesterday loading pages.It got stuck for a while with something like 'googlesyndication'.
No trouble with buttons and things like that though.Browser is MozillaFirebird.
 
Old 09-26-2003, 12:47 PM   #5
Franklin
Senior Member
 
Registered: Oct 2002
Distribution: Slackware, Windows 10
Posts: 1,271

Rep: Reputation: 80
Please forgive this test post as I am trying to determine the source of a posting problem I am having with Galeon 1.3.8

This was posted with Moz 1.4-2

OK this went through, so it seems to be Galeon - I get kicked to the page that states I have not specified a thread (as from a forum jump) when I click the post button in Galeon. I'll check my installation and down grade to 1.3.7 if I have to.

Thanks again.

Oh, and this is a usr-local-bin SuSE rpm package, so it may be an issue with the ulb rolled package and not the galeon version. Just to be clear.

Last edited by Franklin; 09-26-2003 at 12:53 PM.
 
Old 09-28-2003, 11:24 AM   #6
Franklin
Senior Member
 
Registered: Oct 2002
Distribution: Slackware, Windows 10
Posts: 1,271

Rep: Reputation: 80
Just a final test with Galeon 1.3.9

Thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"for" loop acting strange... bulliver Programming 3 10-23-2005 04:14 AM
aren't "best distro" posts funny? sether General 7 09-26-2004 11:13 AM
A very funny spin on the "Grinch Who Stole Christmas" quietguy47 General 2 12-25-2003 02:02 PM
kind of a funny sound system "problem" Choey Slackware 0 11-09-2003 11:58 PM
$LFS "less" acting funny cbates55 Linux - Distributions 1 01-17-2002 09:43 AM

LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback

All times are GMT -5. The time now is 05:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration