LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-12-2007, 10:54 AM   #1
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 13,254

Rep: Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915
LQ Code Upgrade


I'm happy to announce that the pending code upgrade that has been mentioned recently was performed this morning. So far things look good, but if you notice any bugs or odd things happening, please let us know ASAP. This upgrade lays the foundation for some upcoming planned new features at LQ, so stay tuned. On that note, if there's something you'd like to see implemented here, now is a great time to speak up. I'd like to once again thank david for his continued dedication to helping improve LQ.

--jeremy
 
Old 08-12-2007, 12:24 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981
the quick reply box doesn't update the screen instantly jer... just returns to the edit box. reload the page and it's there though.
 
Old 08-12-2007, 12:32 PM   #3
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 13,254

Original Poster
Rep: Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915
The quick reply box seems to work normally for me - can you try a shift refresh?

--jeremy
 
Old 08-12-2007, 12:35 PM   #4
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981
i've done it on a few different threads now. underneath it temporarily says "Posting Quick Reply - Please WaitPosting Quick Reply - Please Wait" (a bug in itself i'd wager) then that dissappears and nothing more happens. FF 2.0.0.6. oddly (maybe) doesn't refuse to let me post the same message again, just behaves exactly the same, but doesn't add the next post. hopefully that much is a feature.

Last edited by acid_kewpie; 08-12-2007 at 12:36 PM.
 
Old 08-12-2007, 12:42 PM   #5
Matir
LQ Guru
 
Registered: Nov 2004
Location: San Jose, CA
Distribution: Ubuntu
Posts: 8,507

Rep: Reputation: 128Reputation: 128
I'm experiencing the exact same behavior, but it's not every time, just some times.
 
Old 08-12-2007, 12:51 PM   #6
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981
also seems to be a fair few css / style issues, just nigles but kinda ugly ones. lots of borders far too close to others, like the bottom of the "options" box in the quick reply. only 1 px from the next border, which itself is of a different, clashing, style.

Also... could the Posting Rules box be nudged over to the side panel? seems a waste of space where it is.
 
Old 08-12-2007, 12:52 PM   #7
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981Reputation: 1981
ahh, quick reply just worked for that one... changed summat?
 
Old 08-12-2007, 12:57 PM   #8
Matir
LQ Guru
 
Registered: Nov 2004
Location: San Jose, CA
Distribution: Ubuntu
Posts: 8,507

Rep: Reputation: 128Reputation: 128
Seems to be working for me now...
 
Old 08-12-2007, 02:01 PM   #9
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 13,254

Original Poster
Rep: Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915Reputation: 3915
It was likely cache related for the QRB. The posting rules does take up a bit of space, but the right nav bar would be an odd place for it IMHO. It can be minimized, FWIW.

--jeremy
 
Old 08-12-2007, 11:01 PM   #10
vande012
Member
 
Registered: Jul 2007
Location: Carrollton, Texas
Distribution: cent os 7 , windows 7
Posts: 83

Rep: Reputation: 15
How do i get rid of the smilies options. It is making the respond box very small i said before it was { } but really its about {............} this big and it just looks weird after i post the message everything looks ok but ahhhhhh it just drives me crazy
i cant only fit 4 letters before it goes to next line.
If i preview the message before sending it looks ok.
 
Old 08-12-2007, 11:45 PM   #11
MS3FGX
LQ Guru
 
Registered: Jan 2004
Location: NJ, USA
Distribution: Slackware, Debian
Posts: 5,852

Rep: Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357
The editor box is considerably smaller now for me also, due to a duplicate of the smilies panel which is now on the right side. On my screen the editor box appears about half the size of the actual messages on the board now.
 
Old 08-13-2007, 01:40 AM   #12
titanium_geek
Senior Member
 
Registered: May 2002
Location: Horsham Australia
Distribution: elementary os 5.1
Posts: 2,479

Rep: Reputation: 50
two smilie sets to choose from

This is odd... I have two sets of smilies to choose from (EDIT: as well as the person above) (the "advanced" posting, not the quick reply obviously.) only the left hand side is clickable- both are animated. <-- test of smilie.
screenshot

titanium_geek

Last edited by titanium_geek; 08-13-2007 at 01:42 AM. Reason: duplicate of information
 
Old 08-13-2007, 01:49 AM   #13
slakmagik
Senior Member
 
Registered: Feb 2003
Distribution: Slackware
Posts: 4,113

Rep: Reputation: Disabled
Trivial thing and I don't know if it relates to this upgrade or was part of some other decision, but I searched and couldn't turn up any other mention of it - was the 'distribution' field supposed to disappear from the post sidebar? (Registered,Location,Posts)

-- Another thing - the Zero Reply Threads view shows moved threads as having '-' posts in them. However, if the code update was yesterday, I don't know why anything related to it would be showing up today. I didn't notice either of these phenomena yesterday.

Last edited by slakmagik; 08-13-2007 at 02:09 AM. Reason: noticed something else
 
Old 08-13-2007, 02:47 AM   #14
MS3FGX
LQ Guru
 
Registered: Jan 2004
Location: NJ, USA
Distribution: Slackware, Debian
Posts: 5,852

Rep: Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357
I was going to post a screen shot, but titanium_geek's symptom is identical to mine.

In addition, I have just noticed that all of the "Insert Link" buttons have stopped functioning, though I can still use the "Wrap" buttons.

Also, is my memory failing, or didn't the background color for text which had been wrapped alternate so that it was different from the background color of the message itself? Now I am seeing blue "Code" or "Quote" boxes on everything, which just looks...off to me.

EDIT:

Quote:
Trivial thing and I don't know if it relates to this upgrade or was part of some other decision, but I searched and couldn't turn up any other mention of it - was the 'distribution' field supposed to disappear from the post sidebar? (Registered,Location,Posts)
Wow, I can't believe I didn't notice that sooner. I don't know if it is intentional, but I don't see the "Distribution" line anymore either.

Upon editing this post I have found that I have to click "Edit" twice to actually edit a post. The first click does nothing, the second click opens up an advanced editor (rather than the editor which allowed you to change the post without having to leave the message list). This is 100% repeatable, and happens every time I try and edit a post. It could be something on my end, but no other site is behaving that way for me.

Last edited by MS3FGX; 08-13-2007 at 02:52 AM.
 
Old 08-13-2007, 06:13 AM   #15
jlinkels
LQ Guru
 
Registered: Oct 2003
Location: Bonaire, Leeuwarden
Distribution: Debian /Jessie/Stretch/Sid, Linux Mint DE
Posts: 5,191

Rep: Reputation: 1039Reputation: 1039Reputation: 1039Reputation: 1039Reputation: 1039Reputation: 1039Reputation: 1039Reputation: 1039
In Opera (9.22) the smilies box covers the entire edit window when composing messages. I mean all of it!
I only seems to happen in Opera. Konqueror and Epiphany seem to be fine.
But even in Epiphany the editor window has become narrower with the smilies bix duplicated on the right side of the edit window.

jlinkels
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Code Upgrade jeremy Linux - News 4 02-12-2007 09:19 PM
problem with background images at website after code upgrade masand LQ Suggestions & Feedback 8 01-30-2006 02:28 AM
LQ Code Upgrade jeremy LQ Suggestions & Feedback 102 12-18-2005 11:30 AM
LQ Wiki Code Upgrade jeremy LQ Suggestions & Feedback 2 05-29-2005 11:47 AM
apt-get upgrade error code (1) fidlet Debian 6 06-19-2004 06:50 PM

LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback

All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration