LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-20-2008, 07:49 PM   #1
bcwagne
Member
 
Registered: Feb 2008
Distribution: Debian Testing
Posts: 169

Rep: Reputation: 32
Youtube displays incorrectly after iceweasel upgrade


So after upgrading to Iceweasel 3, Youtube will not display properly in any browser, Opera, Iceweasel, etc. I really don't know why. I've tried reinstalling the two browsers, their various libraries and plugins, etc, and no luck. Any suggestions?
 
Old 08-21-2008, 01:07 PM   #2
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Debian Testing
Posts: 19,192
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475
How is it not displaying correctly? Can you show us a screenshot?
 
Old 08-21-2008, 09:42 PM   #3
bcwagne
Member
 
Registered: Feb 2008
Distribution: Debian Testing
Posts: 169

Original Poster
Rep: Reputation: 32
Yes, how do I do that? I took a screenshot just in case.

Well, until I figure out how to post one, I'll just explain. Youtube has a layout, as you know, with a simple search, etc, at the top, videos being watched below that, featured videos below that on the left, etc, etc.

As it is displayed in my browsers, everything is on the left hand side of the page. It is not a nice layout, just like a list of everything on the site. The images still come up, and the previews, etc, but it is all just listed, not formatted on the screen.

Last edited by bcwagne; 08-21-2008 at 09:47 PM. Reason: Clicked the post button accidentally.
 
Old 08-22-2008, 08:39 AM   #4
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Debian Testing
Posts: 19,192
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475
That's odd. To post a screenshot, upload it to a free host and then post the link here. If you have any addons running with Iceweasel, disable them all and then try Youtube again - it may be a conflicting/corrupt addon.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IceWeasel fails to start after upgrade because XPCOM doesn't load (workaround) jlinkels Debian 0 08-12-2008 07:14 AM
External monitor picture displays incorrectly across screen Laen Linux - Laptop and Netbook 5 12-03-2007 02:02 PM
Iceweasel upgrade-- links now don't work. m_lp_ql_m Linux - Newbie 3 01-21-2007 01:11 AM
Display resolution configured incorrectly and the computer now displays nothing hishii Linux - Hardware 3 06-16-2006 08:31 AM
Konqueror displays odd behavior after upgrade to 3.3.2 phouse Linux - Software 3 02-18-2005 06:09 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration