LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-10-2005, 08:27 AM   #1
AVD_ZM
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: HELLAS aka Greece
Distribution: K/Ubuntu Knoppel
Posts: 114

Rep: Reputation: 15
xine, problem compiling, wrong format error


Hey,

I'm trying to install xine,
n i get this
/usr/lib/libGL.so: could not read symbols: File in wrong format
collect2: ld returned 1 exit status
make[4]: *** [xineplug_vo_out_opengl.la] Error 1
make[4]: Leaving directory `/home/avd/xine-lib-1.0/src/video_out'
make[3]: *** [all-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/avd/xine-lib-1.0/src/video_out'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/avd/xine-lib-1.0/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/avd/xine-lib-1.0'
make: *** [all] Error 2

./configure worked fine with no problems, so i'm not sure what to do.

thanx 4 ur time

Last edited by AVD_ZM; 02-10-2005 at 12:26 PM.
 
Old 03-07-2005, 05:16 AM   #2
toperich_vania
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Distribution: fedora core3
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Hi

I have same expiriance. What system are you running? do you have a
nvidia video card and if so are you using drivers from nvidia?

did you manage to find a solution?


friendly,

vania
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xine, problem compiling the UI AVD_ZM Linux - Software 8 02-21-2005 03:26 PM
Problems compiling xine BU5T4 Linux - Software 3 01-27-2005 05:04 PM
Strange Xine problem - Xine running fine only in Xnest xgreen Slackware 3 01-24-2005 10:00 AM
urgent:compiling problem sched.o error vsu Linux - General 1 12-01-2003 10:50 PM
Xine and Blizzard Warcraft3 movie MPQ file format Kme1e0n Linux - Software 0 10-08-2003 10:12 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 04:52 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration