LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-01-2004, 02:18 AM   #1
adrenaline_NZ
Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Wellington, New Zealand
Distribution: Suse 9.3
Posts: 36

Rep: Reputation: 15
Xine and NFORCE 1.0-0292


Hello all,

Installed Xine and today (after installing the new NForce drivers), have found that when I play a DVD it plays the intro and then the menu but anything after that it won't play, just locks up Xine with a black screen.

I changed the modprobe.conf and edited out the nvsound module, rebooted and it played DVDs no problems, I installed Mplayer and got the nvsound module running again but it locks up as well but just with a black screen in the player and then comes up with a message "too many video packets in the buffer (4096 in 8244979).

I think this is related to the NForce driver rather than my video drver as it only happens when the nvsound module is not loaded, any help appreciated, I would prefer to stay with the drivers from Nvidia because of the better sound quality I get with them.

OS: Mandrake 10 running ALSA (if you need more info just ask).

Cheers

Nathan
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NvMixer in SuSE 9.2 with nForce2 (1.0-0292 drivers) cjspinelli SUSE / openSUSE 12 02-16-2005 10:08 PM
Strange Xine problem - Xine running fine only in Xnest xgreen Slackware 3 01-24-2005 09:00 AM
The kernel, the nforce sound system, it's driver, and the xine engine chakkerz Linux - Newbie 1 11-23-2004 01:14 AM
xine.de is under construction - how to install - xine-lib-1-rc3a.tar.gz sanjaya Linux - Software 1 02-13-2004 08:36 PM
nforce-net and nforce-audio not working on gentoo bling bling Linux - Hardware 2 12-16-2003 06:11 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 04:27 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration