LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-26-2006, 03:01 AM   #1
fugitive_03
LQ Newbie
 
Registered: May 2006
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
what is the problem with my xine user interface?


i have collected my xine library and xine user interface source code as

xine-lib-1.1.1.tar.gz
xine-ui-0.99.tar.gz

from xine.hq

as per instructed from the web site. i first extracted the file, configured and installed the xine library. it is installed in /usr/local/lib

then i attempted to install the xine user interface. there i found the path problem and i solved that by indicating the path.

at last when the installation completed then i got the following error message:

make[4]: *** [mediamarks.lo] Error 1
make[4]: Leaving directory `/root/xine-ui-0.99.4/src/xitk/oxine'
make[3]: *** [install-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory `/root/xine-ui-0.99.4/src/xitk/oxine'
make[2]: *** [install-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/root/xine-ui-0.99.4/src/xitk'
make[1]: *** [install-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/root/xine-ui-0.99.4/src'
make: *** [install-recursive] Error 1

and at last i didn't found any xine user interface to use.

Please i am asking for help about how i will start to use xine to view the video files.
 
Old 07-27-2006, 12:13 PM   #2
xhi
Senior Member
 
Registered: Mar 2005
Location: USA::Pennsylvania
Distribution: Slackware
Posts: 1,065

Rep: Reputation: 45
there should be a more descriptive error somewhere above the first line of output that you posted. posting that error will help.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
User interface problem -- check a point is inside a polygon or not George2 Programming 1 06-02-2006 03:17 AM
Need help with end-user interface jmj99385 Slackware 7 04-13-2006 02:35 PM
C user interface gui rino.caldelli Programming 2 01-07-2006 02:10 PM
wifi user interface badboyz2525 Linux - Distributions 1 12-21-2005 08:31 PM
Strange Xine problem - Xine running fine only in Xnest xgreen Slackware 3 01-24-2005 09:00 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration