LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-06-2011, 11:37 AM   #1
Mr. Alex
Senior Member
 
Registered: May 2010
Distribution: No more Linux. Done with it.
Posts: 1,238

Rep: Reputation: Disabled
Thumbs down Weird behaviour of YouTube in Firefox


On my Arch PC with Firefox 3.6.15 when I open some video on YouTube and press "Expand" button, video becomes not just bigger - it takes all the space from tabs down to panel and makes control buttons HORRIBLE: http://i.imgur.com/6PcBZ.jpg

The video is: http://www.youtube.com/watch?v=5RAXKiQAxfk

Google Chrome on my system shows it like old style, just bigger. The weird thing is that other Arch PC with Firefox about the same version also shows old style Expand result and third PC with Seven and Firefox also shows old style... What is wrong with my Firefox? I hate new style!

Last edited by Mr. Alex; 03-06-2011 at 11:39 AM.
 
Old 03-08-2011, 03:26 PM   #2
moshebagelfresser
Member
 
Registered: Sep 2005
Location: Rishon Le Ziyyon Israel
Posts: 192

Rep: Reputation: 21
SOLVED youtube not displaying video

Re: Youtube is not displayed correctly by Firefox
Adobe has a newer beta version that does work 10-3_b1_lin_03811.tar.gz

get it here:

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10-3.html

use gksudo nautilus and copy and merge files if necessary to the respective folders.

Moshe

P.S. Like EDDY1 I installed sun-java-jre to get mine working in FF. Available thru synaptic. I unfortunately forgot to mention this and EDDY1 is quite right.
Firefox needs Java to get some extensions to work and Opera likewise also.

Last edited by moshebagelfresser; 03-11-2011 at 05:39 AM. Reason: Add the P.S. to my post.
 
Old 03-11-2011, 05:04 AM   #3
Mr. Alex
Senior Member
 
Registered: May 2010
Distribution: No more Linux. Done with it.
Posts: 1,238

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
First: this behaviour is not incorrect.
Second: I tried to downgrade flashplugin, it doesn't change anything. So no need to install beta-version.

I don't think the reason is in flash. For some reason YouTube uses another video mode for my Firefox.

Does anyone else have this problem?
 
Old 03-11-2011, 05:09 AM   #4
EDDY1
LQ Addict
 
Registered: Mar 2010
Location: Oakland,Ca
Distribution: wins7, Debian wheezy
Posts: 6,838

Rep: Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649
I installed sun-java-jre to get mine working in FF. Available thru synaptic.
 
Old 03-11-2011, 06:15 AM   #5
Mr. Alex
Senior Member
 
Registered: May 2010
Distribution: No more Linux. Done with it.
Posts: 1,238

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Since I use Arch, I don't have Synaptic. In Arch it's called "jre" and I have it installed:

Code:
pacman -Qi jre
Name           : jre
Version        : 6u24-2
URL            : http://java.sun.com
Licenses       : custom
Groups         : None
Provides       : j2re  java-runtime=6
Depends On     : glibc  libxtst
Optional Deps  : None
Required By    : antlr2
Conflicts With : j2re  java-runtime
Replaces       : j2re
Installed Size : 115336.00 K
Packager       : Thomas Dziedzic
Architecture   : i686
Build Date     : Thu Mar 3 02:30:19 2011
Install Date   : Thu Mar 3 12:30:00 2011
Install Reason : Explicitly installed
Install Script : Yes
Description    : Sun/Oracle's Java Runtime Environment
Update: solution is to delete flash cookies.

Last edited by Mr. Alex; 03-11-2011 at 12:55 PM. Reason: solved.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird thread behaviour brownflamigo1 Programming 4 07-25-2008 06:53 AM
weird boa behaviour thorgal31 Linux - Networking 3 03-17-2006 10:01 AM
Weird behaviour when trying to connect to LQ bigjohn LQ Suggestions & Feedback 2 03-11-2006 11:27 AM
9.3 weird behaviour ????? bigjohn SUSE / openSUSE 9 07-06-2005 06:44 AM
Weird Apache behaviour ? zalmox Linux - Software 1 11-10-2003 09:12 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration