LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-18-2005, 04:19 PM   #1
nixinbarrie
Member
 
Registered: Apr 2004
Posts: 43

Rep: Reputation: 15
vqadmin help please (cgi and virtual hosts)


I have tried everything.

Every time I try to access vqadmin (http://www.mydomain.com/cgi-bin/vqadmin/vqadmin.cgi) i get the following errors:

##################################################
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@domain.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
##################################################

It seems that apache is having issues getting to the default cgi-bin dir.

I have inserted the aliases in httpd.conf to point to the default cgi-bin (/var/www/cgi-bin)

My virtual host does have the following in httpd.conf:

ScriptAlias /cgi-bin/ "/var/www/cgi-bin"
Options ExecCGI

I have disabled selinux, and still nothing.

The perl modules are being loaded and working correctly, the script alias is ok, and the cgi add handler is ok.

Still not working.

I am wondering what the permissions should be set to for vqadmin and vqadmin.cgi.

Also, I am wondering if the #!/usr/bin/perl is placed in the vqadmin.cgi.

I created a simple hello world and received the same misconfig error.

I corrected the perl path and everything worked great for the hello world script.

when I run perl vqadmin.cgi, i get the following:

Unrecognized character \x7F at vqadmin.cgi line 2.

Any ideas ????

If anyone could help me out I would appreciate it.

Thanks in advance.

Chris.

PS: I am running FC4 with the latest updates
 
Old 07-18-2005, 09:26 PM   #2
nixinbarrie
Member
 
Registered: Apr 2004
Posts: 43

Original Poster
Rep: Reputation: 15
If anyone can help, please do.... I am dieing here with this problem...

I think I will try the install for vqadmin for the third time.... ?

Out of ideas.....
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cgi under virtual hosts vbsaltydog Red Hat 4 11-28-2005 09:16 PM
virtual hosts and excuting CGI matttail Linux - Newbie 2 08-30-2004 10:04 AM
Vqadmin.cgi, 403 Forbidden Erros, and httpd.conf woe opioid Linux - Software 3 05-11-2004 08:08 AM
CGI-BINS for virtual hosts in apache? Trixer Linux - Software 0 06-13-2003 09:15 PM
Question on virtual hosts and CGI-BIN directory cgchris99 Linux - General 9 10-11-2002 11:57 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 11:40 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration