LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-09-2008, 02:21 PM   #1
finsh
Member
 
Registered: Jan 2006
Posts: 162

Rep: Reputation: 16
vmware server problem on suse10.3


Hi

I installed vmware server but here the problem with kernel model

code


make[4]: *** [/tmp/vmware-config3/vmmon-only/linux/driver.o] Error 1
make[3]: *** [_module_/tmp/vmware-config3/vmmon-only] Error 2
make[2]: *** [modules] Error 2
make[1]: *** [modules] Error 2
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.6.22.5-31-obj/i386/default'
make: *** [vmmon.ko] Error 2
make: Leaving directory `/tmp/vmware-config3/vmmon-only'
Unable to build the vmmon module.

For more information on how to troubleshoot module-related problems, please
visit our Web site at "http://www.vmware.com/download/modules/modules.html" and
"http://www.vmware.com/support/reference/linux/prebuilt_modules_linux.html".


I wish assistance

Regards
 
Old 01-09-2008, 04:05 PM   #2
Unmindfulawe
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: WI
Distribution: openSUSE 11.1/ TinyMe
Posts: 51

Rep: Reputation: 16
Do you have the kernel sources installed?
 
Old 01-10-2008, 03:26 PM   #3
finsh
Member
 
Registered: Jan 2006
Posts: 162

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Do you have the kernel sources installed?

yes
 
Old 01-10-2008, 11:07 PM   #4
Unmindfulawe
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: WI
Distribution: openSUSE 11.1/ TinyMe
Posts: 51

Rep: Reputation: 16
download the following file and unzip it to any location.
http://knihovny.cvut.cz/ftp/pub/vmwa...date115.tar.gz
after unzipping it run "runme.pl" as root user. Then try building the modules again. That should work.
 
Old 01-12-2008, 03:05 AM   #5
finsh
Member
 
Registered: Jan 2006
Posts: 162

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Quote:
Originally Posted by Unmindfulawe View Post
download the following file and unzip it to any location.
http://knihovny.cvut.cz/ftp/pub/vmwa...date115.tar.gz
after unzipping it run "runme.pl" as root user. Then try building the modules again. That should work.

This is the solution <

Thank you very much, Mr.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange problem in installing the vmware-server on fc7 babylzu Linux - Software 3 08-30-2007 09:25 AM
Problem with VMware server on OpenSUSE 10.2: building vmmon Intec Linux - Kernel 9 04-01-2007 09:41 AM
VMware server display problem bugmenot60 Fedora 1 01-10-2007 10:27 PM
Q: VMware Server on SuSE10 performance issues adam_j_bradley SUSE / openSUSE 1 05-10-2006 11:41 AM
VMWare 5 + Suse10 X not starting malcom80 Linux - Newbie 3 01-13-2006 07:33 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration