LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-25-2003, 02:03 PM   #16
robble
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 6

Rep: Reputation: 0

No, I keep getting a "No bootable CD floppy or hard disk was detected." error.

Someday this puppy'll work...
 
Old 04-25-2003, 02:10 PM   #17
cheeselegacy
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Perhaps I wasn't patient enough, after an hour of waiting, XP is finally installing
 
Old 04-25-2003, 02:14 PM   #18
robble
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Hmm, nice - how did you get it to install?

Patience is a virtue, but I wish it was a pill.
 
Old 04-25-2003, 02:15 PM   #19
robble
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Oh I see - now 2k is installing for me.

I had to enable Legacy Support for the VM. Nice.
 
Old 04-25-2003, 10:03 PM   #20
Electro
LQ Guru
 
Registered: Jan 2002
Posts: 6,042

Rep: Reputation: Disabled
I have VMware 4.0 beta. I never had any problems installing or running. My computer is an AMD Athlon 700 MHz 'Classic' with 512 megabytes of PC133 memory. I can access my cdrom and floppy drive without any problem. VMware is only medium fast when I have it in a window, but in fullsceen it is very fast. I don't know what computers you have but VMware runs fast on my system.

I tried running Half-life. Its skippy.

BTW, check your systems for an useless programs and turn off all the special effects that X Window does.
 
Old 05-19-2003, 01:51 PM   #21
X3n0n
LQ Newbie
 
Registered: May 2003
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
i've been using VMware for ageses running 2k on rh 8 and once i got it working ( a little fiddling about) it was quite encridible any way i've upgraded to RH9 and now it won't make a module for my kernel 2.4.20-8
the fun starts:

make: Entering directory `/tmp/vmware-config1/vmmon-only'
make[1]: Entering directory `/tmp/vmware-config1/vmmon-only'
make[2]: Entering directory `/tmp/vmware-config1/vmmon-only/driver-2.4.20-8'
In file included from ../linux/driver.c:22:
/usr/src/linux-2.4.20-8/include/linux/malloc.h:4:2: #error linux/malloc.h is dep
recated, use linux/slab.h instead.
In file included from ../linux/driver.c:44:
../include/x86.h:674:1: warning: "APIC_ID_MASK" redefined
In file included from /usr/src/linux-2.4.20-8/include/asm/fixmap.h:18,
from /usr/src/linux-2.4.20-8/include/asm/pgtable.h:17,
from /usr/src/linux-2.4.20-8/include/linux/mm.h:41,
from /usr/src/linux-2.4.20-8/include/linux/slab.h:14,
from /usr/src/linux-2.4.20-8/include/linux/malloc.h:6,
from ../linux/driver.c:22:
/usr/src/linux-2.4.20-8/include/asm/apicdef.h:14:1: warning: this is the locatio
n of the previous definition
In file included from ../linux/driver.c:44:
../include/x86.h:834:8: warning: extra tokens at end of #endif directive
make[2]: *** [driver.d] Error 1
make[2]: Leaving directory `/tmp/vmware-config1/vmmon-only/driver-2.4.20-8'
make[1]: *** [deps] Error 2
make[1]: Leaving directory `/tmp/vmware-config1/vmmon-only'
make: *** [auto-build] Error 2
make: Leaving directory `/tmp/vmware-config1/vmmon-only'
Unable to build the vmmon module.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems installing VMWare in Suse9.3 SolidSnakeX28 Linux - Software 4 07-25-2005 02:18 AM
installing VMware..having problems... kurrupt Linux - Software 6 10-02-2004 11:10 AM
Problem installing RedHat 7.3 using VMware 4.0 on Windows XP rajm438 Linux - Software 3 04-26-2004 11:21 PM
help installing redhat 9 in vmware Syco54645 Linux - Software 0 05-14-2003 12:22 AM
Big Problem installing VMware on RedHat 7.3 mtcald01 Linux - Software 2 01-31-2003 10:47 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration