LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-27-2016, 07:15 AM   #1
eliassal
Member
 
Registered: Jan 2008
Posts: 98

Rep: Reputation: 0
Angry Subversion stopped working


Hi, I have a Fedora 20 where I have installed subversion 1.8 and it was working fine. All of a sudden I started to not being able to browse anything on my local web server, when I type http://localhost/phpmyadmin, I get a dialog box requesting name and password, titled "Subversion Repos", I give the right user and password and got redirected to an erro page indicating "Could not open the requested SVN filesystem", fired services manager, noticed that svn server had a yellow flag and not started. I fired a terminal and issued the command
systemctl start svnserve.service

I get
svnserve.service - Subversion protocol daemon
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/svnserve.service; enabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Sun 2016-03-27 11:14:14 CEST; 19min ago
Process: 5747 ExecStart=/usr/bin/svnserve --daemon --pid-file=/run/svnserve/svnserve.pid $OPTIONS (code=exited, status=1/FAILURE)

Mar 27 11:14:14 salamlinux systemd[1]: svnserve.service: control process exited, code=exited status=1
Mar 27 11:14:14 salamlinux systemd[1]: Failed to start Subversion protocol daemon.
Mar 27 11:14:14 salamlinux systemd[1]: Unit svnserve.service entered failed state.
Mar 27 11:14:14 salamlinux systemd[1]: svnserve.service failed.
Mar 27 11:14:16 salamlinux svnserve[5747]: svnserve: Root path '/home/svn' does not exist or is not a directory.

my subversion.conf

LoadModule dav_svn_module modules/mod_dav_svn.so
LoadModule authz_svn_module modules/mod_authz_svn.so
# LoadModule dontdothat_module modules/mod_dontdothat.so

# Add the following to allow a basic authentication and point Apache to where the actual
# repository resides.
# <Location /repos>
#SVNPath /var/www/svn/repos
<Location />
DAV svn
SVNParentPath /var/www/svn
AuthType Basic
AuthName "Subversion repos"
AuthUserFile /etc/svn-auth-conf
Require valid-user
</Location>

So I am not sure why today it is looking for '/home/svn' and why my web server is going to ti for each directory requesty
Thanks for your help
 
  


Reply

Tags
subversion


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$ startx stopped working, was working fine when I shut it down last night BogoMIPS_1962 Slackware 2 08-10-2013 02:04 PM
[SOLVED] subversion: how to discard a checked out working copy Jerry Mcguire Linux - Software 2 06-15-2010 02:14 AM
subversion: is already a working copy for a different url ernst Linux - Software 2 12-13-2009 05:54 PM
Three Mobile Broadband was configured and working but it has now stopped working and Tinabarma Linux - Newbie 0 10-20-2008 08:36 AM
Subversion and Trac stopped working after update to Debian Testing grugli Debian 3 06-05-2006 12:25 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 10:20 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration