LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
 
Search this Thread
Old 07-05-2007, 03:13 PM   #1
sleek_monkey
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Smile Sound is not working on newly installed sidux


About 20 mins ago, i installed sidux from a live cd. the sound is not working. I tryed going to kmix, but there are no mixers. Ive tryed everything i know, but i am only a newbie to linux, so thats not very much.
 
Old 07-05-2007, 07:14 PM   #2
sleek_monkey
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Here is a little more info.

Quote:
Running update-modules...
Loading driver...
Usage: /etc/init.d/alsa {unload|reload|force-unload|force-reload|suspend|resume}
Setting default volumes...
amixer: Mixer attach default error: No such device


===============================================================================

Now ALSA is ready to use.
For adjustment of volumes, use your favorite mixer.

Have a lot of fun!
This is what I get after alsaconf.
Is it trying to say I have no device??
What steps can I take to find out??
Any help is appreciated. I am new but willing to learn.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot boot already installed ubuntu on newly installed win xp abhi_337 Ubuntu 1 07-13-2006 03:33 AM
No sound in newly installed Fedora maokc Linux - Newbie 1 03-05-2006 08:49 PM
newly installed RH9 not working lhesteves Linux - Newbie 6 11-16-2004 09:37 PM
sound card installed not working Longinus Slackware 7 02-19-2004 06:34 PM
newly installed programs... tang Linux - Software 2 09-10-2003 08:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration