LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-16-2005, 06:11 AM   #1
RAMMS+EIN
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: London, UK
Distribution: Sabayon, Gentoo, Fedora
Posts: 32

Rep: Reputation: 15
Sound and Video out of Sync in KDE


I made a similar thread but got no replies, plus I thought it was specific to SuSE 9.3. I am currently running Fedora Core 3 with an ATi Radeon 9600 card and a SiS sound card (built into the motherboard). The ATi card is correctly installed and I do not have this problem when running GNOME. I also have the same problem with an nVidia GeForce FX 5500 card and have tried this in muberous isfferent distros. Sorry for this stupid question. Any advoce would be greatly appreciated.

R+
 
Old 06-16-2005, 09:45 AM   #2
linuxlastslonge
Member
 
Registered: Jun 2002
Location: Franklin, IN
Distribution: Debian, CentOS, Mac OS X
Posts: 158

Rep: Reputation: 30
so, uhm... what exactly is the question?
can you give a detailed description of the problem?
 
Old 06-17-2005, 05:25 PM   #3
RAMMS+EIN
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: London, UK
Distribution: Sabayon, Gentoo, Fedora
Posts: 32

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Sorry, I wasn't very descriptive. Anyway, the problem is, whenever I start KDE the video is always around 5 seconds ahead of the sound and it's really irritating. Any suugestions?

Thanks.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i want to sync my video using ffmpeg Jeon, Chang-Min Linux - Software 0 11-17-2005 03:04 PM
MPlayer Audio/Video out of sync koyi Slackware 3 09-24-2005 06:23 PM
Sound and Video are Out of Sync in SuSE 9.3 RAMMS+EIN Linux - Hardware 0 06-04-2005 11:00 AM
Video without sound; sound without video - in Debian, KDE with SB Live headisdead Linux - Hardware 0 06-20-2004 07:43 AM
Sound out of sync with Video for movies Relativity Linux - Software 2 04-23-2004 05:44 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 02:53 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration