LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-01-2003, 04:11 PM   #1
arshishb
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: New York
Distribution: Red Hat 8.0
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Question signal 11 in quake3 ?


I just did a fresh install of Red Hat 8.0 & everything is updated. I just installed Q3A & it doesnt even start for the very first time. Heres the error from the console

--------------------------------------------------------------------------------

Q3 1.32b linux-i386 Nov 14 2002----- FS_Startup -----Current search path:/root/.q3a/baseq3/usr/local/games/quake3/baseq3/pak8.pk3 (9 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak7.pk3 (4 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak6.pk3 (64 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak5.pk3 (7 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak4.pk3 (272 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak3.pk3 (4 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak2.pk3 (148 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak1.pk3 (26 files)/usr/local/games/quake3/baseq3/pak0.pk3 (3539 files)/usr/local/games/quake3/baseq3./quake3.x86/baseq3----------------------4073 files in pk3 filesexecing default.cfgcouldn't exec q3config.cfgcouldn't exec autoexec.cfgHunk_Clear: reset the hunk ok------- Input Initialization -------Joystick is not active.----------------------------------------- Client Initialization ---------- Initializing Renderer ---------------------------------------- Client Initialization Complete ---------- R_Init -----...loading libGL.so.1: Initializing OpenGL display...setting mode 3: 640 480Using XFree86-VidModeExtension Version 2.1XF86DGA Mouse (Version 2.0) initializedXFree86-VidModeExtension Activated at 640x480Using 8/8/8 Color bits, 24 depth, 0 stencil display.GL_RENDERER: GeForce3/AGP/SSE/3DNOW!Initializing OpenGL extensions...ignoring GL_S3_s3tc...ignoring GL_EXT_texture_env_add...using GL_ARB_multitexture...using GL_EXT_compiled_vertex_arrayXF86 Gamma extension initializedGL_VENDOR: NVIDIA CorporationGL_RENDERER: GeForce3/AGP/SSE/3DNOW!GL_VERSION: 1.4.0 NVIDIA 43.63GL_EXTENSIONS: GL_ARB_depth_texture GL_ARB_imaging GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture GL_ARB_point_parameters GL_ARB_shadow GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_texture_compression GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_mirrored_repeat GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_vertex_buffer_object GL_ARB_vertex_program GL_ARB_window_pos GL_S3_s3tc GL_EXT_abgr GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_paletted_texture GL_EXT_point_parameters GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_shared_texture_palette GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_texture3D GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_cube_map GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_lod GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_object GL_EXT_vertex_array GL_HP_occlusion_test GL_IBM_texture_mirrored_repeat GL_KTX_buffer_region GL_NV_blend_square GL_NV_copy_depth_to_color GL_NV_depth_clamp GL_NV_fence GL_NV_fog_distance GL_NV_light_max_exponent GL_NV_multisample_filter_hint GL_NV_occlusion_query GL_NV_packed_depth_stencil GL_NV_pixel_data_range GL_NV_point_sprite GL_NV_register_combiners GL_NV_register_combiners2 GL_NV_texgen_reflection GL_NV_texture_compression_vtc GL_NV_texture_env_combine4 GL_NV_texture_rectangle GL_NV_texture_shader GL_NV_texture_shader2 GL_NV_vertex_array_range GL_NV_vertex_array_range2 GL_NV_vertex_program GL_NV_vertex_program1_1 GL_NVX_ycrcb GL_SGIS_generate_mipmap GL_SGIS_multitexture GL_SGIS_texture_lod GL_SGIX_depth_texture GL_SGIX_shadowGL_MAX_TEXTURE_SIZE: 4096GL_MAX_ACTIVE_TEXTURES_ARB: 4PIXELFORMAT: color(24-bits) Z(24-bit) stencil(0-bits)MODE: 3, 640 x 480 fullscreen hz:N/AGAMMA: hardware w/ 0 overbright bitsCPU:rendering primitives: single glDrawElementstexturemode: GL_LINEAR_MIPMAP_NEARESTpicmip: 1texture bits: 0multitexture: enabledcompiled vertex arrays: enabledtexenv add: disabledcompressed textures: disabledInitializing ShadersReceived signal 11, exiting...

--------------------------------------------------------------------------------

As you can see it doesnt mention any errors. Any idea whats wrong ? I have had a RH8 install before & quake3 has ran flawlessly on it . I have no clue whats happening, pls help me
 
Old 07-01-2003, 10:48 PM   #2
arshishb
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: New York
Distribution: Red Hat 8.0
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
*bump* guys ?
 
Old 07-01-2003, 11:34 PM   #3
Half_Elf
LQ Guru
 
Registered: Sep 2001
Location: Montreal, Canada
Distribution: Slackware; Debian; Gentoo...
Posts: 2,163

Rep: Reputation: 45
something pretty bad about your graphic card, but I can't say what. Is this a "true" Quake 3 cd or a copy? I have nothing against copy, however, you have maybe got a copy of a free version of Q3 gived with certain graphic card. These version are optimized to work with these graphic card, you'll have serious problem using it under linux.
 
Old 07-01-2003, 11:41 PM   #4
arshishb
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: New York
Distribution: Red Hat 8.0
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
nope my copy is perfectly legal & as I mentioned I this same copy has run properly in my earlier install of Red Hat 8.0. Only after reinstallig has it become like this. Other games like RTCW works flawless.
 
Old 07-02-2003, 10:45 AM   #5
arshishb
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: New York
Distribution: Red Hat 8.0
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
bump again.

come on guys i m sure u can help a noob out here
 
Old 08-17-2003, 06:30 AM   #6
[NL]_Target
Member
 
Registered: Aug 2003
Distribution: Arch Linux 0.7
Posts: 81

Rep: Reputation: 15
sorry i can*t get quake3 working either. I just play americas army, wolfenstein et and ut2003... they rock
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
squid stops due to signal 6 and signal 25 simplyrahul Linux - Software 3 05-28-2011 02:05 AM
quake3 jan_bosjes Linux - Newbie 6 01-29-2005 11:02 AM
Signal 6: Unknown Signal <=> Error with MAYA4.X under Linux SOLVED!!!! Faeroon Linux - Software 9 05-09-2003 02:57 PM
Help with quake3 gonus Linux - Software 2 03-10-2003 03:06 PM
Signal: 6 (Unknown Signal) - Problems running a program Faeroon Linux - Software 86 01-14-2003 01:08 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 11:28 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration