LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-16-2001, 11:51 AM   #1
calebsg
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2001
Posts: 13

Rep: Reputation: 0
ready to weep: new server, install works, boot fails


Hey folks, I just got a brand new server. I'm new to Linux ( ), have the RedHat 7.1 Dlx Workstation edition.

Server:
PIII 933 MHz
256 MB SDRAM
Asus CUV4X-D Dual socket 370 motherboard with Apollo Pro133A chipset.
Quantum Fireball HDD
ATI Xpert 98 video
Had a sound card, network card and modem, but I removed them.

The server install works fine, but the server boots to LILO, then after the second screen, starts scrolling gibberish. The gibberish is systematic though, looks like [<Fe2938sd283>] but the stuff inside the brackets is variable.

I tried the noapic thing and that didn't work

Please help! I'd jump off a bridge but I'm on the prairies and they don't have anthing over 10 feet high out here!!!
 
Old 11-19-2001, 04:29 PM   #2
calebsg
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2001
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
fixed!

I just replaced the motherboard and now everything works great.

 
Old 11-19-2001, 07:35 PM   #3
mcleodnine
Senior Member
 
Registered: May 2001
Location: Left Coast - Canada
Distribution: s l a c k w a r e
Posts: 2,731

Rep: Reputation: 45
Just out of curiousity - did you replace the mobo with a different model or the same?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samba server ok at boot, later fails to bind to IP. smbd restart doesn't help. tisource Linux - Networking 1 04-09-2005 08:16 AM
Bah Weep Grana Weep Ninibong! RodimusProblem LinuxQuestions.org Member Intro 5 01-22-2005 11:29 AM
sound server fails at boot Roy Pittman Linux - Software 2 09-25-2004 10:32 AM
firestarter-eth0 not ready (thsi is the one i use for the internet it works) gonus Linux - Security 1 08-22-2004 10:01 AM
dm (kdm) fails on boot, X server problems Proud Linux - General 12 04-28-2004 11:05 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 01:31 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration