LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-07-2011, 09:42 PM   #1
mei0fei
Member
 
Registered: Jul 2011
Posts: 38

Rep: Reputation: Disabled
"Qt.labs.particles" is not installed?


I am using qtdemo and run a game, but it tell me some error.

file:///usr/lib/qt4/demos/declarative/samegame/SamegameCore/BoomBlock.qml:43 module "Qt.labs.particles" is not installed

how can I solve the problem?
 
Old 09-08-2011, 12:53 AM   #2
John VV
LQ Muse
 
Registered: Aug 2005
Location: A2 area Mi.
Posts: 17,458

Rep: Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602Reputation: 2602
Quote:
how can I solve the problem?
install the unknown missing software for this unknown game on this unknown Operating system .

from the error i am assuming the game is "SamegameCore"

just how did you install this demo on this ??? what ??? operation system .
 
Old 09-08-2011, 03:00 AM   #3
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen DK
Distribution: PCLinuxOS2019 CentOS6.10 CentOS7.7 + 50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 17,314

Rep: Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576Reputation: 3576
Google .. Qt.labs.particles ..
http://www.google.com/webhp#hl=da&su...w=1152&bih=715

> http://doc.qt.nokia.com/4.7-snapshot/qml-particles.html >
"This element was introduced in Qt 4.7."
"Particles are available in the Qt.labs.particles 1.0 module."


May be you have one of the first buggy? versions ?

.
 
Old 09-08-2011, 11:26 PM   #4
mei0fei
Member
 
Registered: Jul 2011
Posts: 38

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
it is SamegameCore that cause the error.
OS : Ubuntu 11.04
sudo apt-get install qt4-demos
 
Old 09-08-2011, 11:31 PM   #5
mei0fei
Member
 
Registered: Jul 2011
Posts: 38

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
To fix it an additional package needs to be installed.
libqt4-declarative-particles

thank you !
 
1 members found this post helpful.
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] just installed Slackware....Lilo>Select "Ubuntu">>> "Ubuntu is in low graphics mode"? Ubunoob001 Slackware 14 09-16-2010 05:47 PM
net working eth0 eth1 wlan0 "no connection" "no LAN" "no wi-fi" Cayitano Linux - Newbie 5 12-09-2007 08:11 PM
Standard commands give "-bash: open: command not found" even in "su -" and "su root" mibo12 Linux - General 4 11-11-2007 11:18 PM
LXer: Displaying "MyComputer", "Trash", "Network Servers" Icons On A GNOME Desktop LXer Syndicated Linux News 0 04-02-2007 09:31 AM
Creative Labs "Live Drive" Thaidog Linux - Hardware 0 09-23-2002 08:25 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration