LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-15-2004, 12:50 PM   #1
marinovedder
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2004
Location: Santo Domingo
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Problem with installation of RedHat 9


Hello!

i am having some problems when i try to install Red Hat 9. I have a athlon xp 2.0 with an ms-6378 board which includes a Trident video card.

i am trying to do a dual boot computer on a 120 gigs hd. i installed winxp in a first partition of 30 gigs. everything ok. then i am booting up with a redhat 9 installation cd. i configure mostly everything without any problems... the real problem is that when it is installing the packages i wanted it to install, the installation exited abnormally.

i tried to install once by doing a minimal installation and it worked... i reformatted again and tried the installation again. the same problem. i had the same problem with a compaq 1200 i have. but if i install suse 8.2 or later i dont get any errors. i dont want to install suse in my comp., so, what can i do? what can i check? i also tried doing that linux noprobe but the only thing i could select was my nic. i am desperate and tired of trying to do that installation again and again..............


HELP PLEASE!!!!
 
Old 03-15-2004, 01:05 PM   #2
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
Hi marinovedder!

If that happens with different computers, 99% of chances are that you have a bad CD/broken iso. Maybe you could download Redhat again and check the .md5 to make sure it's a perfect iso.

Unconnected but... sometimes... I've burned a distro in a CD-r and it did not work... I then burned into a CDrw and it worked... go figure

Good luck and welcome to LinuxQuestions.org!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
redhat 7.3 installation problem yildiz Red Hat 3 08-23-2004 07:46 PM
problem installation of redhat 9 devans Linux - Software 3 09-11-2003 09:37 AM
REDHAT 9 installation problem in josejcs Linux - Laptop and Netbook 3 07-15-2003 08:03 PM
RedHat 7.3 installation problem bobert Linux - Newbie 6 09-03-2002 02:38 PM
installation Redhat 7.2 problem kkelvin Linux - Software 3 04-27-2002 05:39 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 08:56 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration