LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-22-2009, 09:42 PM   #1
yunton
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2009
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Question Problem in install PCI driver.


Hi all,
I compiled a pci device driver and installed it using "insmod" successfully at the first time. Then, I changed the pci slot to plug my pci device,but the linux system can't boot as usual. So I plug my pci device in the slot which the pci device can install and run successfully. The pci device driver can compile successfully but when I use the "insmod" to install the driver the mistakes on the display are as following:
"code:Bad EIP value
segmentation fault"
I restalled the linux system(redhat as4,kernel:2.6.9),changed the harddisk and mainboard, and reposited the mainboard but all the efforts are failed.
Please give me a hand,thank you!
 
Old 03-23-2009, 12:52 PM   #2
TB0ne
LQ Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 22,314

Rep: Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015Reputation: 6015
Quote:
Originally Posted by yunton View Post
Hi all,
I compiled a pci device driver and installed it using "insmod" successfully at the first time. Then, I changed the pci slot to plug my pci device,but the linux system can't boot as usual. So I plug my pci device in the slot which the pci device can install and run successfully. The pci device driver can compile successfully but when I use the "insmod" to install the driver the mistakes on the display are as following:
"code:Bad EIP value
segmentation fault"
I restalled the linux system(redhat as4,kernel:2.6.9),changed the harddisk and mainboard, and reposited the mainboard but all the efforts are failed.
Please give me a hand,thank you!
Don't quite know how to give you a hand....you don't give any information.

What PCI device? Brand/model? You compiled the driver...from what source? What kind of system? And what do you mean by "reposited the mainboard"???

Since you're using RH AS4, the first thing I'd do would be to contact RedHat support, since you're paying for it.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Driver Install Problems Suse 10.2, Riptide PCI Audio Controller gdblackthorn Linux - Hardware 4 05-16-2007 03:48 AM
Ralink 2400 Cnet Wireless 311 pci card -driver install hnash53 Linux - Wireless Networking 2 07-27-2005 12:15 AM
Problem: SM56 PCI on Mandrake 10 (New Driver) crashvk Mandriva 4 09-02-2004 09:49 AM
Please... help me install my driver for a Siig UltraATA 133 PCI IDE controller card. aweir14150 Linux - Software 2 06-02-2004 11:14 PM
Problem in installing Host AP driver for PCI card.... bond_7942 Linux - Networking 0 09-25-2003 05:34 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration