LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-16-2004, 05:33 PM   #1
tavilach
Member
 
Registered: Jun 2004
Posts: 38

Rep: Reputation: 15
Pixmaps on FluxBox Not Working...


I can install normal styles on FluxBox, when when the style is a directory (i.e. it uses pixmaps), FluxBox doesn't find the style...

I don't know how to get this to work!

I'm using the latest version, I believe...I got it by apt-get'ing on Sarge...
 
Old 07-16-2004, 05:48 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985Reputation: 1985
doesn't find it? you are on 0.9.9 (newest development version) and not 0.1.14 (newest stable version) right? pixmaps are in 0.9 branch only....
 
Old 07-16-2004, 05:58 PM   #3
tavilach
Member
 
Registered: Jun 2004
Posts: 38

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally posted by acid_kewpie
doesn't find it? you are on 0.9.9 (newest development version) and not 0.1.14 (newest stable version) right? pixmaps are in 0.9 branch only....
Oops! Yay, it works now! Thanks a lot!

Edit: None of my old styles seem to work well, anymore...they have black areas and look totally different...they're default styles, too.

Fluxbox is also horribly slow...



I guess I'll go back to the stable version! Is there anything that I'll be missing, other than pixmap support?

Last edited by tavilach; 07-16-2004 at 06:19 PM.
 
Old 07-19-2004, 11:16 PM   #4
tavilach
Member
 
Registered: Jun 2004
Posts: 38

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally posted by tavilach
Oops! Yay, it works now! Thanks a lot!

Edit: None of my old styles seem to work well, anymore...they have black areas and look totally different...they're default styles, too.

Fluxbox is also horribly slow...



I guess I'll go back to the stable version! Is there anything that I'll be missing, other than pixmap support?
Anything that I'm missing...at all?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gaim: half of the pixmaps are oddly missing rose_bud4201 Linux - Software 3 05-17-2005 07:12 PM
fluxbox hotkeys not working fatblueduck Linux - Software 4 02-27-2005 04:23 PM
Fluxbox not working with RH9 DR_K13 Linux - Software 1 11-24-2004 05:00 AM
Fluxbox fbsetbg Not Working! tavilach Linux - Software 1 07-14-2004 02:26 PM
writing to /usr/share/pixmaps/backgrounds... Colonel Panic Linux - General 2 09-15-2001 10:34 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:20 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration