LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-23-2006, 01:06 PM   #1
Baix
Member
 
Registered: Jun 2004
Distribution: Gentoo, LFS, Slackware
Posts: 203

Rep: Reputation: 30
"no system found" when running links2 -g with directfb


Hey all, sorry if this comes out messy; i'm using lynx.
I've been trying to run links2 -g through the framebuffer using directfb but i get the error:
Direct/Modules: could not open module directory '/usr/lib/directfb-0.9.24/systems'! no such file or directory
DirectFB/core/system: No system found!
This is a fresh install of gentoo with not much on it.
Thanks for any help, if you need more info just ask

Last edited by Baix; 07-23-2006 at 01:08 PM.
 
Old 07-24-2006, 08:28 AM   #2
MasterC
LQ Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 69
How did you setup your framebuffer? When you emerged links2 did you see:
Code:
www-client/links-2.1_pre20 [2.1_pre19] USE="X gpm jpeg png sdl% ssl unicode* -directfb -fbcon -javascript -livecd -svga* -tiff*"
Notice the -directfb. If you did, you'll want to re-emerge it with the USE="directfb" enabled:
Code:
USE="directfb" emerge links
Cool
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"OS not found" on intel cel system booting livecds, hdd stairwayoflight Linux - Hardware 2 04-05-2006 11:15 AM
"realplay or hxplay not found in system path" jdblick SUSE / openSUSE 4 02-18-2006 09:50 PM
"Operating system not found", problem with the motherboard/GRUB Loader maybe?? brynjarh Linux - General 3 12-14-2004 02:17 PM
Firefox -remote option generates "No running window found" error lasindi Linux - Software 6 09-23-2004 10:25 PM
Unable to Mount," Bogus File System Found" nav_Lin Linux - Newbie 1 04-16-2004 09:27 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 10:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration