LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-13-2003, 12:45 AM   #1
herc
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 90

Rep: Reputation: 15
my ps doesn't work?


Well, my ps doesn't quite work the way I'd like it to.

When I type ps, I get this:
PID TTY TIME CMD
17430 pts/2 00:00:00 bash
17470 pts/2 00:00:00 ps

(Using RedHat 9.0) What to do?
 
Old 08-13-2003, 12:53 AM   #2
Crashed_Again
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Atlantic City, NJ
Distribution: Ubuntu & Arch
Posts: 3,503

Rep: Reputation: 57
Try adding some switches:

ps -aux
 
Old 08-13-2003, 12:57 AM   #3
rxt
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Okay, that output is normal...but not very descriptive no.

You didn't say, but I'm guessing you want to see *all the services? In that case try:

ps -A

Also, check out 'man ps' and 'man alias'

I just did: alias ps='ps -A|more'
Then you can just do a ps to see all the services. I hope this helps.

-rxt
 
Old 08-13-2003, 01:21 AM   #4
herc
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 90

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Got it, thanks!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does the mounting of a *BSD partition on linux work work well when rw ? kloss *BSD 3 10-08-2005 03:21 PM
Will Ubuntu Work work With my Wireless Card? PulsarSL Ubuntu 3 10-07-2005 11:33 PM
got ALSA to work in root, need help getting it to work in my user profile ic3 Slackware 2 11-28-2003 11:32 PM
FALCONS EYE (nethack) FAILS ON STARTUP, use to work, wont work even after reinstall roorings Linux - Software 0 10-08-2003 11:39 PM
UPS cable didn't work. A cool work-around jlangelier LinuxQuestions.org Member Success Stories 1 07-18-2003 06:04 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration