LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-26-2004, 09:14 AM   #1
lixy
Member
 
Registered: Apr 2004
Posts: 120

Rep: Reputation: 15
Multiple sound output under SuSE 9.2


Hey,
I am unable to play multiple sounds in parralel (eg: use a video player when xmms is running). The new sounds are often queued so that when the card is free again, it plays them.
I installed ALSA in the hope it would fix the issue (it did not install automatically as I used the update option to upgrade from 9.0 to 9.2) and configured it using alsaconf but no change.
Here is the lsmod output:

Module Size Used by
snd_pcm_oss 57896 1
snd_mixer_oss 19200 1 snd_pcm_oss
snd_intel8x0 31268 2
snd_ac97_codec 69728 1 snd_intel8x0
snd_pcm 96776 3 snd_pcm_oss,snd_intel8x0,snd_ac97_codec
snd_timer 24708 1 snd_pcm
snd 60164 8 snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm,snd_timer
nvram 8328 0
usbserial 26856 0
parport_pc 37824 1
lp 10536 0
parport 37960 2 parport_pc,lp
nvidia 4815052 14
thermal 17928 0
processor 25640 1 thermal
fan 5380 0
button 8464 0
battery 11396 0
ac 6404 0
ipv6 237312 721
soundcore 9056 2 snd
snd_page_alloc 10248 2 snd_intel8x0,snd_pcm
edd 10012 0
ipw2100 135664 0
firmware_class 9600 1 ipw2100
ieee80211 20228 1 ipw2100
ieee80211_crypt 5508 2 ipw2100,ieee80211
ds 17796 2
joydev 9664 0
sg 35872 0
hci_usb 12544 0
bluetooth 44804 1 hci_usb
st 37404 0
usbhid 40132 0
sd_mod 16912 0
sr_mod 16292 0
scsi_mod 111308 4 sg,st,sd_mod,sr_mod
ide_cd 38176 0
cdrom 36508 2 sr_mod,ide_cd
ehci_hcd 29188 0
uhci_hcd 29712 0
intel_agp 21024 1
agpgart 32168 2 intel_agp
ohci1394 31748 0
ieee1394 106168 1 ohci1394
yenta_socket 19840 0
pcmcia_core 66100 2 ds,yenta_socket
b44 19972 0
mii 4992 1 b44
subfs 7552 3
nls_iso8859_1 4224 1
ntfs 91888 1
evdev 8960 0
dm_mod 54524 0
usbcore 106724 7 usbserial,hci_usb,usbhid,ehci_hcd,uhci_hcd
reiserfs 242000 1

Any suggestions before I do a fresh install ?
Thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
output sound on SUSE 9.3 fireedo SUSE / openSUSE 4 05-29-2005 10:57 AM
Suse 9.1 + nForce2 +S/PDIF output = No sound. Jeriko Linux - Newbie 2 11-03-2004 08:34 AM
the sound gives output when using mic but no output when run a music file medo Debian 0 04-19-2004 08:17 PM
redirecting output to multiple outputs granny Linux - General 6 02-13-2004 08:18 AM
Redirect output to multiple places granny Linux - Newbie 1 02-12-2004 01:31 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 03:52 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration