LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-27-2004, 11:47 AM   #1
Dswissmiss
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: New York
Distribution: Fedora
Posts: 92

Rep: Reputation: 16
mplayerplug-in issues


Hi,

I'm having issues playing certain videos online with mplayerplug-in (using firefox). When it's allowed to open its own window everything is fine, but when the video is embedded in a website it can't seem to load. Here's an example of what I mean: http://www.fox.com/americandad/video/smithmen_hi.htm

Edit: I just found /etc/mplayerplug-in.conf, and changed a setting to noembed=0, but still no luck.

any ideas?

Thank you
Dswissmiss

Last edited by Dswissmiss; 11-27-2004 at 12:10 PM.
 
Old 11-27-2004, 02:12 PM   #2
stonecrest
Member
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Arch :D
Posts: 66

Rep: Reputation: 15
When "it's allowed to open its own window", I don't think mplayerplug-in is working at all, that's just regular mplayer. mplayerplug-in, as far as i know, is only for embedded video. I have it installed with firefox and that url worked perfectly for me.. try re-installing maybe? It doesn't sound like it was installed correctly.
 
Old 11-27-2004, 04:08 PM   #3
Redbone981sl
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 73

Rep: Reputation: 15
mine works. fc1,firefox.mplyerplug-in
 
Old 11-27-2004, 04:24 PM   #4
Dswissmiss
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: New York
Distribution: Fedora
Posts: 92

Original Poster
Rep: Reputation: 16
oops, good point stonecrest. What I meant was that some videos open their own tab, and mplayerplug-in plays in the whole window. I reinstalled recently but it still doesn't work, could you guys possibly show me your /etc/mplayerplug-in.conf by any chance? I'll try reinstalling again though.

Thanx for the help!
 
Old 11-27-2004, 04:39 PM   #5
Redbone981sl
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 73

Rep: Reputation: 15
#debug=0
#logfile=$HOME/mpp.log
#vo=xv,x11
#ao=arts,esd,oss
#download=1
#dload-dir=$HOME/tmp
#keep-download=0
#noembed=0
#cachesize=256
#use-mimetypes=0
#enable-real=0
#enable-wm=1
#enable-qt=1
#enable-mpeg=1
#enable-ogg=1
#qt-speed=med
#rtsp-use-tcp=0
#nomediacache=0
 
Old 11-27-2004, 04:44 PM   #6
Redbone981sl
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 73

Rep: Reputation: 15
Here's a copy of my mplayerplug-in.types file

video/quicktime:mov:Quicktime;
video/x-quicktime:mov:Quicktime;
video/quicktime:mp4:Quicktime;
video/quicktime:sdp:Quicktime - Session Description Protocol;
application/x-quicktimeplayer:mov:Quicktime;
video/x-msvideo:avi:AVI;
video/msvideo:avi:AVI;
video/mpeg:mpg,mpeg:MPEG;
video/mp4:mp4:MPEG Video;
video/x-mpeg:mpg,mpeg:MPEG;
video/x-mpeg2:mpv2,mp2ve:MPEG2;
audio/x-pn-realaudio:ram:RealAudio;
audio/x-pn-realaudio-plugin:rpm:RealAudio;
audio/x-realaudio:ra:RealAudio;
video/fli:fli,flc:FLI animation;
video/x-fli:fli,flc:FLI animation;
video/x-ms-asf-plugin:asf,asx:Windows Media;
video/dl:dlL animation;
video/x-dl:dlL animation;
video/sgi-movie:movie,moci,mv:SGI animation;
video/x-sgi-movie:movie,moci,mv:SGI animation;
video/anim:iff,anim5,anim3,anim7:IFF animation;
video/x-anim:iff,anim5,anim3,anim7:IFF animation;
application/x-ogggg:Ogg Vorbis Media;
audio/ogggg:Ogg Vorbis Audio;
application/ogggg:Ogg Vorbis;
application/x-mplayer2:wmv:WMV;
video/x-ms-wm:asf:MSNBCPlayer;
video/x-ms-asf:asf,asx:Windows Media;
video/x-ms-wmv:wmv:Windows Media;
video/x-ms-wvx:wvx:Windows Media;
audio/x-ms-wax:wax:Windows Media;
audio/x-ms-wma:wma:Windows Media;
application/x-drm-v2:asx:Windows Media;
audio/wav:wav:Microsoft wave file;
audio/x-wav:wav:Microsoft wave file;
application/smil:smil:SMIL;
application/x-oleobject:asx:WMP;

Hope it helps
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mplayerplug-in doesn't stream dinges Linux - Software 0 11-29-2004 10:52 AM
About mplayerplug-in AnthraxCN Linux - Software 6 05-23-2004 10:13 AM
mplayerplug-in Getting playlist... bobterri Linux - Software 5 10-22-2003 10:33 PM
mplayerplug-in pilotgi Linux - Software 2 09-05-2003 10:19 PM
mplayerplug-in and Netscape 7.1 bmcneely0 Linux - Software 0 08-18-2003 08:20 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 07:41 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration