LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-31-2003, 06:16 PM   #1
wakeupbomb
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: Liverpool
Distribution: Arch Linux
Posts: 27

Rep: Reputation: 15
mplayer problem


Hey, well I finally got a skin to work with mplayer..sort of. All my movies play fine from command line, but when I run mplayer with the skin nothing will play. I get this unfortunate looking error

open: No such device
vo_mga: Couldn't open /dev/mga_vid
Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.

When I googled it for help I ended up with a load of Spanish sites, which isn't much use. Any ideas where i'm going wrong?

Cheers
 
Old 07-31-2003, 06:19 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976Reputation: 1976
change the video output it is using to xv or x11
 
Old 07-31-2003, 06:23 PM   #3
wakeupbomb
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: Liverpool
Distribution: Arch Linux
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I feel so stupid, changed it to X11
Works perfectly
Almost have a perfect Slack system running now


Cheers mate
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mplayer problem saipraveen Linux - Newbie 10 06-14-2005 12:56 AM
yet another MPlayer problem raffi Slackware 5 01-13-2005 04:19 PM
mplayer problem cool_ashwin22 Fedora 0 10-20-2004 10:50 AM
Mplayer Problem. Itsu Linux - Software 5 02-02-2004 10:27 PM
MPlayer Problem #1 Micro420 Linux - Software 9 09-12-2003 05:54 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 10:32 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration